Friteuse

Altijd uw friteuse bij de hand

Altijd uw friteuse bij de hand

Bent u op zoek naar een nieuwe friteuse of van plan om een bestaande friteuse te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Een prachtige friteuse die mooi verzonken in uw keukenblad ligt. Zo heeft u altijd uw friteuse bij de hand. De olie verversen doet u in een handomdraai, met behulp van het speciale olie aftapkraantje.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe friteuse of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Inductie kookplaten

Inductie kookplaten verhitten enkel de pan(bodem) en niet de kookplaat zelf.

Lees verder
Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen...

Lees verder
Gaskookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een...

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak