Hete lucht ovens

Koken met een hete lucht oven

Koken met hete lucht oven

Bent u op zoek naar een nieuwe hete lucht oven of bent u van plan om een bestaande hete lucht oven te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons keuze uit de betere merken apparatuur. Bezoek ons SmartDesign center waar wij u de verschillende hete lucht ovens kunnen demonstreren. Zo weet u beter wat u wel en niet nodig heeft.

Hetelucht oven

De hetelucht oven is uitermate geschikt voor een snelle bereiding van gerechten. De hetelucht oven kent naast de boven- en onderwarmte en grill namelijk de heteluchtfunctie. De hetelucht circulator zorgt voor een snelle circulatie van warmte waardoor er op verschillende niveaus meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden.

Er zijn ovens in alle maten en soorten. En met zoveel variatie is het best lastig kiezen. U kiest afhankelijk van uw bakwensen en budget het ovensysteem dat het beste bij u past. Er is de keuze tussen een draaideur of kiepdeur. Bij een draaideuroven kan de deur links of rechtsdraaiend gemonteerd worden. Een klepdeur trekt u naar zich toe.

Bij de keuze van uw oven kunt u kiezen uit verschillende formaten. SmartDesign Keukenstudio biedt een ruim assortiment zo dat u de perfect keuze kunt maken afhankelijk uw wensen op gebied van gebruik, design en formaat

Meer weten over hete lucht ovens?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe hete lucht oven of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Etna
  • Miele
  • Pelgrim
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Hete Lucht Ovens
Hetelucht Ovens
Hete Lucht Oven
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
ovens en magnetrons

Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen...

Lees verder
Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het...

Lees verder
Conventionele ovens

De conventionele oven is het traditionele ovensysteem met boven- en onderwarmte.

Lees verder
Bekijk alle ovens en magnetrons
Maak een afspraak