Conventionele ovens

Koken met een conventionele oven

Koken met een conventionele oven

Bent u op zoek naar een nieuwe conventionele oven of van plan om een bestaande oven te vervangen? Bij ons kunt u terecht voor eerlijk advies en bekijken wij welke oven het beste past bij uw kookwensen. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs helpen u graag.

Conventionele oven

De conventionele oven is het meest traditionele ovensysteem. Het gaat om een elektrische oven, waarbij er geen warmtecirculatie plaats vindt, maar de oven wordt verwarmt door een stralingswarmte van boven- en onderin de oven. Dit maakt het mogelijk dat het gerecht wat u wilt bereiden gelijkmatig wordt verwarmt.

Er zijn ovens in verschillende maten en soorten. Er bestaan namelijk ook extra brede of extra hoge ovens. En met zoveel variatie is het best lastig kiezen. Samen kijken wij, afhankelijk van uw bakwensen, het ovensysteem dat het beste bij u past.

Conventionele Oven

Meer weten over de conventionele oven?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe conventionele oven of het vervangen van uw bestaande? Wij geven u advies en nodigen u graag uit in onze keukenstudio om u te informeren over de vele mogelijkheden. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Wilt u graag de verschillen op een rij tussen de diverse typen ovens? Lees dan ons artikel: oven, magnetron een combi of stoomoven.

Maak een afspraak

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Etna
  • Miele
  • Pelgrim
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Conventionele Oven
Conventionele Ovens
Conventionele Oven inbouw
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
ovens en magnetrons

Hete lucht ovens

De hetelucht oven is uitermate geschikt voor een snelle bereiding van gerechten.

Lees verder
Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het...

Lees verder
Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen...

Lees verder
Bekijk alle ovens en magnetrons
Maak een afspraak