Wandafzuigkap

Kookluchtjes stil en efficient afvoeren

Wandafzuigkap

De wandafzuigkap is de meest bekende afzuigkap in de Nederlandse keuken. een wandafzuigkap wordt tegen de muur gemonteerd en kan er heel verschillend uitzien. Bent u op zoek naar een nieuwe wandafzuigkap voor uw nieuwe keuken of om de bestaande te vervangen? Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Schuine wandafzuigkap

De schuine wandafzuigkap is het model dat schuin wegloopt. De schuine wandafzuigkap is een praktisch model omdat u uw hoofd er tijdens het koken niet snel aan zal stoten. Dit in tegenstelling tot een robuuste kap die juist naar voren toe staat en het hele kookgedeelte omvat.

Wandschouw afzuigkap formaten

De meest voorkomende breedte maten van een wandschouw afzuigkap zijn 60 of 90 cm. Kies minimaal de gelijke breedte van uw kookzone. Is uw fornuis of kookplaat 60 cm breed kies dan in ieder geval voor een wandafzuigkap van 60 cm breed om optimaal de geuren op te zuigen. Bent u nog zoekende naar andere opties? Denk dan ook aan een inbouw of vlakscherm afzuigkap.

Wandafzuigkap recirculatie

Afhankelijk van uw aansluiting kiest u voor een type wandafzuigkap. Zonder motor als u bent aangesloten op een centraal afzuigsysteem. Met motor als u gebruik maakt van een luchtafvoer naar buiten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een wandafzuigkap met recirculatie. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van het PlasmaMade Air Filter.

Wandafzuigkap

Meer weten over een wandafzuigkap?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe wandafzuigkap of het vervangen van uw bestaande? Wij geven u graag advies en nodigen u graag uit in onze keukenstudio waar wij u informeren over de mogelijkheden! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Onze merken

 • Atag
 • Bosch
 • Etna
 • Miele
 • Pelgrim
 • Bauknecht
 • Boretti
 • Gaggenau
 • Itho
 • Siemens
 • Smeg
 • Wave design
Maak een afspraak
Wandafzuigkap
Wandmodel Afzuigkap
design afzuigkap
Wandmodel Afzuigkap design
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
afzuigkappen

Afzuigkap eilandmodel

De design eiland afzuigkap hangt vrij in de ruimte boven uw kookeiland.

Lees verder
Inbouw afzuigkap

Een geïntegreerde afzuigkap verwerkt in een schouw of in het plafond?

Lees verder
Inductie kookplaat met afzuiging

Een afzuigingsysteem in het zicht is verleden tijd met de werkbladafzuiging-techniek.

Lees verder
Bekijk alle afzuigkappen
Maak een afspraak