PlasmaMade Air Filter

Recirculatie afzuigkap

Plasmamade

Met Plasmamade Air Filter is het mogelijk om een eind te maken aan ongewenste geuren, vetten en bacteriën. De PlasmaMade Air Filter is een zelfreinigend luchtfilter dat speciaal ontwikkeld is om (kook)luchten te zuiveren en is eenvoudig te monteren in bijna iedere afzuigkap. Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Via dit afvoerkanaal wordt de verontreinigde lucht afgevoerd en blootgesteld aan de buitenlucht. Om verstandiger met het milieu om te springen en binnenshuis een schone lucht te behouden biedt dit speciale plasmafilter uitkomst.

Plasmafilter werking

Wat is de werking van een plasmafilter? Het zelfreinigend filter bestaat uit vier typen filters, samengebracht in één behuizing. Het bevat een plasmafilter, glasvezelfilter, elektrostatisch filter en een carbon koolstoffilter. Zodra de afzuigkap wordt aangezet komt de luchtstroom in beweging. Het vetfilter van de afzuigkap filtert vet en andere grove verontreinigingen uit de lucht. De luchtstroom wordt in het PlasmaMade Air Filter geblazen. Is er veel verontreinigde lucht dan wordt er ionisatie plasma toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de lucht wordt ontleed in CO2 en waterdamp. Tegelijkertijd wordt het glasvezelfilter actief door het elektrostatische filter. Door dit samenwerkingsproces worden de stofdeeltjes aangetrokken en verwijderd. Tot slot wordt de lucht extra gefilterd door het carbon koolstoffilter. Nare geurtjes verdwijnen en er wordt geen verontreinigde lucht afgestoten.

Plasmafilter afzuigkap

Het is een universeel filter en past daarmee op bijna iedere afzuigkap. Door de stand-by modus reguleert dit plasmafilter zichzelf. Detecteert het verontreinigde lucht? Dan zet het filter zichzelf aan het werk. Daarbij is het een groen, milieuvriendelijk systeem en is het niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen.

Wat kost het PlasmaMade Air Filter?

De PlasmaMade Air Filter is verkrijgbaar voor €750,00 en geeft 5 jaar fabrieksgarantie. Vergeet niet dat u uw filters van de afzuigkap normaal gesproken eens per half jaar moet vervangen om de afzuigkap optimaal te laten presteren.

Meer weten over Plasmamade?

Bent u geïnteresseerd in een PlasmaMade Air Filter? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u uit in onze keukenstudio en informeren u over de mogelijkheden! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Het filter recirculeert de lucht
  • Bacteriën, pollen en nare geuren worden omgezet in schone lucht en CO2
  • Eenvoudig te plaatsen in afzuiging
  • Geluidloze manier van luchtreiniging
Maak een afspraak
Plasmamade Air Filter
Plasmamade Airfilter
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het…

Lees verder
Gaskookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een…

Lees verder
Inbouw afzuigkap

Een geïntegreerde afzuigkap verwerkt in een schouw of in het plafond?

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak