PlasmaMade Air Filter

Recirculatie afzuigkap

Plasmamade

Met Plasmamade Air Filter is het mogelijk om een eind te maken aan ongewenste geuren, vetten en bacteriën. De PlasmaMade Air Filter is een zelfreinigend luchtfilter dat speciaal ontwikkeld is om (kook)luchten te zuiveren en is eenvoudig te monteren in bijna iedere afzuigkap. Een afzuiginstallatie heeft doorgaans een afvoerkanaal naar buiten nodig. Via dit afvoerkanaal wordt de verontreinigde lucht afgevoerd en blootgesteld aan de buitenlucht. Om verstandiger met het milieu om te springen en binnenshuis een schone lucht te behouden biedt dit speciale plasmafilter uitkomst.

Plasmafilter werking

Wat is de werking van een plasmafilter? Het zelfreinigend filter bestaat uit vier typen filters, samengebracht in één behuizing. Het bevat een plasmafilter, glasvezelfilter, elektrostatisch filter en een carbon koolstoffilter. Zodra de afzuigkap wordt aangezet komt de luchtstroom in beweging. Het vetfilter van de afzuigkap filtert vet en andere grove verontreinigingen uit de lucht. De luchtstroom wordt in het PlasmaMade Air Filter geblazen. Is er veel verontreinigde lucht dan wordt er ionisatie plasma toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de lucht wordt ontleed in CO2 en waterdamp. Tegelijkertijd wordt het glasvezelfilter actief door het elektrostatische filter. Door dit samenwerkingsproces worden de stofdeeltjes aangetrokken en verwijderd. Tot slot wordt de lucht extra gefilterd door het carbon koolstoffilter. Nare geurtjes verdwijnen en er wordt geen verontreinigde lucht afgestoten.

Plasmafilter afzuigkap

Het is een universeel filter en past daarmee op bijna iedere afzuigkap. Door de stand-by modus reguleert dit plasmafilter zichzelf. Detecteert het verontreinigde lucht? Dan zet het filter zichzelf aan het werk. Daarbij is het een groen, milieuvriendelijk systeem en is het niet meer nodig om een afvoerkanaal naar buiten aan te leggen.

Wat kost het PlasmaMade Air Filter?

De PlasmaMade Air Filter is verkrijgbaar voor €750,00 en geeft 5 jaar fabrieksgarantie. Vergeet niet dat u uw filters van de afzuigkap normaal gesproken eens per half jaar moet vervangen om de afzuigkap optimaal te laten presteren.

Meer weten over Plasmamade?

Bent u geïnteresseerd in een PlasmaMade Air Filter? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u uit in onze keukenstudio en informeren u over de mogelijkheden! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Het filter recirculeert de lucht
  • Bacteriën, pollen en nare geuren worden omgezet in schone lucht en CO2
  • Eenvoudig te plaatsen in afzuiging
  • Geluidloze manier van luchtreiniging
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Keramische kookplaten

Bij keramisch koken wordt de pan verwarmd via de keramische glasplaat.

Lees verder
PITT Cooking

PITT Cooking is het alternatief voor een vast omlijste kookplaat met losse gaspitten.

Lees verder
Gaskookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een...

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.