Afzuigkap eilandmodel

Van eenvoudige afzuigkap tot design uitvoering

Afzuigkap eilandmodel

Een afzuigkap met eilandmodel hangt vrij in de ruimte boven uw kookeiland en wordt uitgevoerd in een elegant design. De afzuigkap wordt ook wel dampkap genoemd en is uitvoerbaar in verschillende type afzuigsystemen. De meeste leveranciers beschikken inmiddels over een type afzuigkap eilandmodel. Afhankelijk van uw smaak en de wensen adviseren wij een afzuigkap eilandmodel die daarbij past.

Steeds vaker worden eilandkappen ontworpen als stijlelement in uw keuken. Zo is het niet direct meer een apparaat maar eerder design verlichting, die ook nare luchtjes opzuigt. Kiest u liever voor een strakke afwerking? Bekijk dan ook de mogelijkheid van een inbouw afzuigkap.

Eiland afzuigkap

Wilt u graag een keuken met kookeiland? Dan kan een eiland afzuigkap niet ontbreken. Kookluchtjes worden stil en efficiënt afgevoerd. Een afzuigkap is een noodzaak in iedere keuken. Niet alleen om nare luchtjes snel te laten verdwijnen, maar vooral ook om de keuken tegen vocht en vet te beschermen. Afzuigkappen worden steeds krachtiger, stiller en eenvoudiger te bedienen.

Afzuigkap kookeiland recirculatie

Populair worden de afzuigkappen kookeiland met recirculatie. Heeft u of wilt u geen gebruik maken van luchtafvoer naar buiten? Dan biedt een afzuigkap met recirculatie uitkomst.

Kiest u voor een afzuigkap voor uw kookeiland met recirculatie? Weet dan dat deze de lucht opzuigt, filtert en terugblaast in de keuken. Door de koolstoffilters in de afzuigkap is het mogelijk om nare luchtjes om te zetten in frisse schone lucht. Door regelmatig de koolstoffilters te vervangen behaald uw afzuigkap optimale resultaten.

Ook kunt u kiezen voor PlasmaMade Air Filter. Dit verwerkt u in de afzuigkap en zet nare luchtjes om in schone lucht, meer weten over PlasmaMade?

Meer weten over een afzuigkap eilandmodel?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe afzuigkap voor uw kookeiland of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal en informeren u over de vele mogelijkheden. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

 • Atag
 • Bosch
 • Etna
 • Miele
 • Pelgrim
 • Bauknecht
 • Boretti
 • Gaggenau
 • Itho
 • Siemens
 • Smeg
 • Wave design
Maak een afspraak
Afzuigkap Eilandmodel
Eilandmodel Afzuigkap
Eilandmodel Afzuiging
afzuiging eilandmodel
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
afzuigkappen

Wandafzuigkap

Wandmodellen zijn een stijlelement voor in uw keuken en mogen gezien worden.

Lees verder
Vlakscherm afzuigkap

De vlakscherm afzuigkap is uitschuifbaar en daardoor vrijwel onzichtbaar.

Lees verder
Inductie kookplaat met afzuiging

Een afzuigingsysteem in het zicht is verleden tijd met de werkbladafzuiging-techniek.

Lees verder
Bekijk alle afzuigkappen
Maak een afspraak