Combi magnetrons

Koken met een combi magnetron

Koken met een combi magnetron

Bent u op zoek naar een nieuwe combi magnetron of van plan om een bestaande combi magnetron te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Combimagnetron

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het ontdooien ervan. Met een combimagentron heeft u de beschikking over een combinatie van een magnetron en oven. Een combimagnetron beschikt naast de magnetronfunctie ook over een grill en hetelucht functie.Er zijn combi magnetrons in alle maten en soorten. En met zoveel variatie is het best lastig kiezen. U kiest afhankelijk van uw bakwensen en budget de combi magnetron die het beste bij u past.

Bij de keuze van uw oven kunt u kiezen uit verschillende formaten. SmartDesign Keukenstudio biedt een ruim assortiment zo dat u de perfect keuze kunt maken afhankelijk uw wensen op gebied van gebruik, design en formaat

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe combimagnetron of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Siemens
  • Miele
  • AEG
  • Gaggenau
  • Bosch
  • Atag
  • Etna
  • Pelgrim
Maak een afspraak
Combi Magnetron
Combi Magnetrons
inbouw Combi Magnetron
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
ovens en magnetrons

Conventionele ovens

De conventionele oven is het traditionele ovensysteem met boven- en onderwarmte.

Lees verder
Heteluchtovens

De hetelucht oven is uitermate geschikt voor een snelle bereiding van gerechten.

Lees verder
Stoomovens

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de…

Lees verder
Bekijk alle ovens en magnetrons
Maak een afspraak