Stoomovens

Koken met een stoomoven

Koken met een stoomoven

Bent u op zoek naar een nieuwe stoomoven of van plan om een bestaande stoomoven te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Hoe werkt zo'n stoomoven eigenlijk? Bekijk het in onderstaande video van Miele.

Stoomoven

Stomen is een hele gezonde manier van koken omdat in een stoomoven de voedingsstoffen en vitaminen bewaard blijven. Bovendien blijven de kleur, smaak en textuur van het voedsel behouden, waardoor u minder zout hoeft toe te voegen.Bij het bereiden van het eten hoeft u in een stoomoven ook geen olie of vet te gebruiken. U heeft dus ook geen last van kookluchtjes meer!

Er zijn ovens in alle maten en soorten. En met zoveel variatie is het best lastig kiezen. U kiest afhankelijk van uw bakwensen en budget het ovensysteem dat het beste bij u past. Er is de keuze tussen een draaideur of kiepdeur. Bij een draaideuroven kan de deur links of rechtsdraaiend gemonteerd worden. Een klepdeur trekt u naar zich toe.

Bij de keuze van uw oven kunt u kiezen uit verschillende formaten. SmartDesign Keukenstudio biedt een ruim assortiment zo dat u de perfect keuze kunt maken afhankelijk uw wensen op gebied van gebruik, design en formaat

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe stoomoven of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u graag de verschillen op een rij tussen de diverse typen ovens? Lees dan ons artikel: oven, magnetron een combi of stoomoven.

Onze merken

  • Siemens
  • Miele
  • AEG
  • Gaggenau
  • Atag
  • Bosch
  • Etna
  • Pelgrim
Maak een afspraak
Stoomovens
Stoomoven
inbouw stoomovens
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
ovens en magnetrons

Heteluchtovens

De hetelucht oven is uitermate geschikt voor een snelle bereiding van gerechten.

Lees verder
Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het…

Lees verder
Conventionele ovens

De conventionele oven is het traditionele ovensysteem met boven- en onderwarmte.

Lees verder
Bekijk alle ovens en magnetrons
Maak een afspraak