Vaatwassers

Geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers

Geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser of van plan om een bestaande vaatwasser te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Er bestaan twee soorten inbouw vaatwassers. Een geïntegreerde en een volledig geïntegreerde. Bij de geïntegreerde vaatwasser is de bediening van de vaatwasser aan de buitenkant nog te zien. De rest van de machine gaat schuil achter het deurpaneel van de keuken. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser ziet u de vaatwasser helemaal niet omdat de bediening aan de bovenkant van het apparaat zit. Afhankelijk van uw huishouden, kookgedrag en keukenopstelling kiest u een passende vaatwasser voor in uw keuken.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vaatwasser of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Atag
  • Bosch
  • Etna
  • Miele
  • Pelgrim
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Koffiezetapparaten

Of het nu gaat om espresso, koffie, cappuccino of Latte Macchiato; SmartDesign...

Lees verder
PITT Cooking

PITT Cooking is het alternatief voor een vast omlijste kookplaat met losse gaspitten.

Lees verder
Wandafzuigkap

Wandmodellen zijn een stijlelement voor in uw keuken en mogen gezien worden.

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.