Vlakscherm afzuigkap

Uitschuifbaar en daardoor vrijwel onzichtbaar

Vlakschermafzuigkap

De vlakschermafzuigkap is uitschuifbaar en daardoor vrijwel onzichtbaar in uw keuken. Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor diverse soorten vlakscherm afzuigkappen. Van standaard uitvoering tot vlakschermkappen met dimverlichting.

Vlakscherm afzuigkap

Voordat u een vlakscherm afzuigkap overweegt is het belangrijk om te weten of u een afzuigkap met motor of zonder motor nodig heeft. Is uw woning aangesloten op een centraal afzuigsysteem dan kunt u kiezen voor een afzuigkap zonder motor. Wilt u gebruik maken van een luchtafvoer naar buiten of een recirculatie-kap? Kies dan voor een vlakscherm afzuigkap met motor.

Vlakscherm afzuigkap 60 cm of 90 cm

Kies bij een vlakscherm afzuigkap voor de 60 cm of 90 cm breedtemaat. Afhankelijk van uw kookplaat kiest u voor de één of de ander. Werkt u met een kookplaat van 60 cm breed, dan is een vlakscherm afzuigkap van 60 cm breed de juiste keuze. Dit geldt ook voor de kookplaat met een breedtemaat van 90 cm waar u het beste kunt kiezen voor een vlakscherm afzuigkap van 90 cm. Hangt een vlakscherm afzuigkap in verhouding ver van de kookplaat, dan adviseren wij om voor een extra brede afzuigkap te kiezen met een sterke motor.

Vlakscherm Afzuigkap 60 Cm

Vlakscherm afzuigkap voor smalle bovenkast

Een vlakscherm afzuigkap wordt altijd ingebouwd in uw bovenkastje. Met de greeplijst aan de voorzijde trekt u eenvoudig de kap naar u toe open. De afzuigkap gaat dan automatisch aan. Heeft u een smaller bovenkastje van bijv. 30 cm diep, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een minder diepe vlakscherm afzuigkap. Doordat u de kap kunt uittrekken gaat dit niet ten koste van de afzuiging.

Een vlakscherm afzuigkap heeft als voordeel dat het volledig in lijn met de keuken kan worden opgenomen waardoor het geen onnodig blikvanger is. Voor een strakke design keuken is een vlakscherm afzuigkap een uitkomst. Ook kunt u een inbouw afzuigkap overwegen.

Meer weten over een vlakscherm afzuigkap?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vlakscherm afzuigkap of het vervangen ervan? Wij geven u advies en nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Onze merken

 • Atag
 • Bosch
 • Etna
 • Miele
 • Pelgrim
 • Bauknecht
 • Boretti
 • Gaggenau
 • Itho
 • Siemens
 • Smeg
 • Wave design
Maak een afspraak
Vlakscherm Afzuigkap
Vlakscherm Afzuigkap
design Vlakscherm Afzuigkap
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
afzuigkappen

Afzuigkap eilandmodel

De design eiland afzuigkap hangt vrij in de ruimte boven uw kookeiland.

Lees verder
Wandafzuigkap

Wandmodellen zijn een stijlelement voor in uw keuken en mogen gezien worden.

Lees verder
Inbouw afzuigkap

Een geïntegreerde afzuigkap verwerkt in een schouw of in het plafond?

Lees verder
Bekijk alle afzuigkappen
Maak een afspraak