Wijnklimaatkast

Voor het optimaal bewaren van goede wijn

Voor het optimaal bewaren van goede wijn

Bent u op zoek naar een nieuwe wijnklimaatkast of van plan om een bestaande wijnklimaatkast te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Voor het optimaal bewaren van goede wijn is het belangrijk dat invloeden van buitenaf worden uitgesloten. Wijnkasten zijn daarom gemaakt om de wijn voor langere perioden in te bewaren. Kasten die zorgen voor een constante temperatuur ongeacht de omgevingstemperatuur.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe wijnklimaatkast of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Bosch
  • Miele
  • Bauknecht
  • Boretti
  • Liebherr
  • Gaggenau
  • Siemens
  • Smeg
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
apparatuur

Fornuizen

Koken, bakken en warm houden, kan allemaal tegelijk met een oven. Het fornuis is...

Lees verder
Combi magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd of voor het...

Lees verder
Inbouw afzuigkap

Een geïntegreerde afzuigkap verwerkt in een schouw of in het plafond?

Lees verder
Bekijk alle apparatuur
Maak een afspraak