Blaze kamado

Aluminium Kamado

De Blaze Kamado van Solid Kamado is uw nieuwe partner voor slow cooking, roken, grillen en bakken. Wat de Solid Blaze Kamado onderscheidt van de andere kamado’s? Opvallend is het stoere uiterlijk. De kamado is namelijk geheel uit aluminium en RVS vervaardigt en daardoor onverwoestbaar. En niet onbelangrijk: u krijgt levenslange garantie op deze stijlvolle kamado. Meer weten over de Solid Blaze kamado?

Waarom Blaze Kamado?

Waarom de Blaze Kamado terwijl er al zoveel verschillende kamado’s op de markt zijn. Wat maakt de Blaze Kamado tot een echte must-have?

Aluminium gegoten kamado
De Blaze is uit 3 cm dik gegoten aluminium gemaakt. Voordeel is dat de Blaze kamado onverwoestbaar is. Waar een traditionele keramische kamado kapot kan gaan, gebeurd dit niet met een Blaze.

Conische sluiting; dus geen valse lucht
Door de conische sluiting (goed te zien op de detailfoto’s) maakt valse lucht geen kans. U heeft op deze manier altijd uw temperatuur onder controle. De tand en groefsluiting zorgt dus voor een goede luchtdichte sluiting zonder lekken.

Slim Grill rooster
De Blaze wordt geleverd met drie roosters. De eerste is een grill rooster met een diameter van Ø 51cm. Hierop kunt u uw producten bereiden. Door het hexagonaal gevormde oppervlak wordt er een goede hitte opslag verzorgd en ontstaan er mooie grill strepen op uw producten. Een tweede niveau is voor het plaatsen van een hitteschild of lekbak en het derde niveau is om het houtskool op te plaatsen. Het gladde RVS oppervlak maakt schoonmaken eenvoudig. Ook is het grill rooster kantelbaar wat het gemakkelijk maakt om nog iets toe te voegen onder het grill rooster zonder het gehele rooster uit de kamado te moeten verwijderen.

Precieze temperatuur controle
Bovenop de kamado bevindt zich een ingebouwd luchtventiel. Deze verzekerd u van de juiste temperatuur in de kamado.

Compleet en klaar voor gebruik
De Solid Blaze kamado wordt compleet geleverd zodat u direct aan de slag kunt. Het bevat naast de dome ook RVS grill roosters en is stabiel neer te zetten op de voetjes. Wilt u de kamado uitbreiden? Dan is er een breed scala aan accessoires om de Blaze kamado helemaal naar uw hand te zetten.

Wat kost de Blaze kamado?

De Blaze kamado kost €2.390,-

Blaze Kamado accessoires

De Blaze kamado heeft een aantal handige accessoires die u tegen een meerprijs kunt aanschaffen.

Blaze Kamado Rotisserie
Ideaal voor kip, varkenshaas of bijvoorbeeld picanha aan het spit, de Blaze Kamado Rotisserie. Het roterende spit zorgt ervoor dat het vlees continu gemarineerd wordt met zijn eigen sappen. U hoeft niet steeds zelf uw vlees te draaien, maar laat dit automatisch gebeuren met behulp van deze handige accessoire.

Gebruik de spit samen met de Basket & Drip pan voor een ideale garing. Met de vrijgekomen vleessappen die worden opgevangen in de drip pan (lekbak) heeft u de ideale basis in handen voor een heerlijk bijpassende saus.

Blaze Kamado Cart
Liever een mobiele Blaze kamado? Kies dan voor de Blaze Kamado Cart. Dit roestvrijstalen onderstel is speciaal ontworpen voor de Blaze. De stevige wielen zorgen voor een soepele verplaatsing van uw kamado. Ook hiervoor geldt de levenslange garantie.

Blaze Kamado Basket & Drip pan

Het kolenmandje en de lekbak zijn een mooie aanvulling op de Blaze kamado. Het kolenmandje biedt de mogelijkheid om houtskool aan de zijkant van de kamado te houden zodat vleessappen niet op de hete kolen vallen. Daarbij kunt u de lekbak gebruiken die de sappen opvangt. Ook kunt u ervoor kiezen om hier water of drank, gecombineerd met kruiden in te bewaren. Ideaal tijdens het roken of slow cooking. Het vocht vormt de basis voor een mooie bijpassende saus.

Blaze Kamado 4 in 1 plate Ø 38 cm

Een multifunctionele RVS plaat Ø38 cm en 5 mm dik, een ware aanvulling voor uw Blaze kamado. De 4-in-1 kookplaat kan worden gebruikt als hitteschild voor indirect grillen, roken en slow cooking. Ook is het mogelijk om kookpotten of Dutch Ovens op de plaat te zetten waardoor de Blaze een echte oven-functie krijgt. Ook is het te gebruiken als duurzame pizzasteen en geeft een mooie krokante korst aan uw pizza’s. Tot slot kan het ook dienen als grillplaat. Denk aan spek met eieren, fijne groenten of het grillen van vis of steak.

Blaze Kamado Stainless Steel Handles (set van 2)
Makkelijk vervoeren van de Blaze kamado kan met behulp van de RVS handvaten. Fijn om te weten is dat de handvaten zijn voorzien van hittebestendige afscherming, zodat deze niet heet worden tijdens het gebruik van de kamado. De handvaten zijn speciaal op maat gemaakt voor de Blaze, zodat u er zeker van kunt zijn dat u geen risico op barsten of beschadiging loopt.

Blaze Kamado Side Shelves (set van 2)
Net iets meer werkplek nodig? Kies dan voor de roestvrijstalen zijtafels van 40 x 30 cm. Het duurzame RVS kan jarenlang buitenshuis worden gebruikt.

Blaze Kamado Round Shelf
Vergroot uw Blaze kamado met een werkblad rondom de dome. Het RVS werkblad heeft naast de extra werkruimte die het biedt ook handige haakjes voor uw BBQ gereedschap of handschoenen.

Zoals gezegd geldt op alle producten van de Blaze kamado een levenslange garantie, ook op de accessoires.

Exclusief verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio

SmartDesign Keukenstudio is de eerste officiële dealer van de Blaze Kamado van Solid Kamado in Nederland. In onze zaak in Maassluis - vlakbij Rotterdam - kunt u deze kamado in het echt bewonderen en ervaren.

Meer weten over de Blaze kamado?

Wilt u meer weten over de Blaze Kamado van Solid Kamado? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs in Maassluis waar u de Blaze Kamado kunt bewonderen. Wij geven u graag advies.

Contact en adres

Blaze accessoires

  • Blaze Kamado Rotisserie
  • Blaze Kamado Cart
  • Blaze Kamado Basket & Drip pan
  • Blaze Kamado 4 in 1 plate
  • Blaze Kamado Stainless Steel Handles
  • Blaze Kamado Side Shelves
  • Blaze Kamado Round Shelf
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

Keukenplank

Bijzondere keukenplanken- of rekken van Strackk, Frame Rack of Kitchenframes? Ontdek...

Lees verder
OFYR

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te...

Lees verder
SmartSelect Tafelblad

De woonkeuken wordt meer en meer een begrip in de Hollandse woningen. Maak uw...

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak