Raymond Mosselman

Opdrachtafwikkelaar

Functie: Opdrachtafwikkelaar

Woonplaats: Rotterdam

Werkzaam sinds: Maart 1988

Goedendag, ik ben Raymond

Vanuit de LTS ben ik doorgestroomd naar de MTS. Tussendoor heb ik bijbehorende bijbaantjes gehad. Na mijn opleiding heb ik twee jaar als meubelmaker en interieurbouwer gewerkt. Met deze kennis op zak ben ik bij SmartDesign Keukenstudio als keukenmonteur aan de slag gegaan.

Opdrachtafwikkelaar
Sinds 1988 ben ik werkzaam bij SmartDesign Keukenstudio. De eerste 13 jaar was ik monteur en vervolgens ben ik werkzaam geweest als keukenadviseur. Inmiddels ben ik blij met mijn functie opdrachtafwikkelaar in de binnendienst.

Mijn eigen keuken

Thuis heb ik een SieMatic SL909 waar ik nog steeds erg tevreden over ben.

Mijn favoriete keukenapparaat is absoluut de foodprocessor! Mijn inziens onmisbaar in de keuken. Met zo'n machine maak je in een handomdraai een beslag, verse pasta, verse quacamole of maak je eenvoudig van gehakt een hamburger. Geweldig voor een juiste mice-en-place!

Mijn momenten om te ontspannen

Voor mij is het ultiem ontspannen als ik op reis ga waarbij mijn favoriete bestemming Italië is. Niet alleen vanwege de heerlijke kookkunst van de Italianen maar de gehele sfeer en het klimaat van dit land zorgen ervoor dat dit voelt als mijn tweede thuis.

Ook vind ik het leuk om concerten te bezoeken en geloof het of niet, kokkerellen!

Het is al geen verrassing meer maar mijn favoriete keuken is de Italiaanse keuken waarbij ik eigenlijk geen favoriet gerecht op kan noemen. Het gaat namelijk om de complete maaltijd met de diverse gangen in het betreffende seizoen met bijbehorende wijnen.

Oh ja, wacht.. je kunt me wakker maken voor een bord truffelrisotto met een mooi glas Barollo wijn!

Artikelen geschreven door Raymond Mosselman
Inspiratie
3 oktober 2022
Keukentrends 2023

Wat zijn opvallende keukentrends voor 2023? SmartDesign Keukenstudio heeft inspiratie opgedaan en we komen met de volgende…

Lees verder
Inspiratie
14 september 2021
Keukentrends 2022

Voor het samenstellen van de keukentrends 2022, heeft SmartDesign keuken- en interieurland onder de loep genomen om u te…

Lees verder
Inspiratie
4 november 2020
Keller keukens noviteiten

Keller keukens deelt haar noviteiten die in 2021 worden geïntroduceerd. Samengevat in vijf keukentrends deelt Keller zijn…

Lees verder
Maak een afspraak