Coen van Gilst

Keukenontwerper en interieuradviseur

Functie: Keukenontwerper en interieuradviseur

Woonplaats: Vlaardingen

Werkzaam sinds: Oktober 2010

Goedendag, ik ben Coen

en ik ben sinds 2010 werkzaam bij SmartDesign Keukenstudio. Ik heb lang geleden de opleiding tot interieuradviseur afgerond en help mijn klanten al ruim 30 jaar om hun droominterieur vorm te geven. De laatste jaren is daar keukenadvies bijgekomen. De keuken is immers steeds meer een integraal onderdeel van wonen en leven.

Mijn passie voor uitdagende ontwerpen, creatieve oplossingen en het ontzorgen van de klant, zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk in de keuken kijken bij de klant thuis, het vertrouwen wat mensen geven, het creatieve proces van omdenken, niet binnen de standaard kaders blijven, ik verveel me werkelijk geen moment. Ik zal wel niet de enige zijn die dit zegt, maar toch, ik heb het mooiste beroep wat er is.

Meer weten over interieuradvies?

Interieuradvies

Mijn eigen keuken

Wij wilden graag een keuken om in te leven, te ontspannen en natuurlijk ook om culinair te genieten. Met een 6-persoons huishouding is het nog al eens passen en meten. Niemand gaat op dezelfde tijd van huis en ook het gezamenlijke avondeten is nogal eens een uitdaging. Maaltijden moeten daarom snel klaargemaakt kunnen worden. Compact, efficiënt en vooral gemakkelijk, dat waren de trefwoorden bij het ontwerpen van onze keuken.

Compact omdat er gewoon niet veel ruimte beschikbaar is. Een Quooker, een combi-stoomoven en een koffieautomaat zorgen voor snelheid en gemak. Ik heb nu geen randapparatuur op het werkblad staan en kan de beperkte ruimte volledig benutten. In onze moderne inrichting paste hoogglans wit uitstekend. Gecombineerd met een antraciet stenen werkblad is het een tijdloze keuken geworden. De sfeer brengen ons gezin en onze vrienden er wel in.

Mijn favoriete keukenapparaat

Dat is natuurlijk de Miele combi-stoomoven. Dat is echt een alleskunner.

Mijn moment van ontspanning

Dat is meestal pas na elf uur ’s avonds. Dan is de drukte zo’n beetje voorbij. Nog even nagenieten van mooie muziek, een heerlijk wijntje en wat bijpraten met mijn vrouw.

Miele interviewt Coen

Jullie maken van een bezoek aan SmartDesign Keukenstudio een echte beleving…
"Op vrijdag en zaterdag staan we altijd in de keuken en demonstreren we de apparatuur. We hebben zelfs een eigen kruidentuin. We laten bijvoorbeeld zien dat je met een combi-stoomoven van Miele heel gemakkelijk dim-sum kunt maken en delen de Aziatische hapjes uit aan klanten. Liefde gaat door de maag, zeggen ze toch? Zo zien klanten hoe gemakkelijk een stoomoven is in gebruik en ik hoor vaak: ‘Dat gaat mij ook wel lukken’. We proberen mensen te inspireren met nieuwe dingen."

Coen is geïnterviewd door Miele en deelt nog een paar handige tips met u, benieuwd naar het hele interview? Dat leest u op de website van Miele.

Lees het complete Miele interview
Artikelen geschreven door Coen van Gilst
Binnenkijker
17 maart 2020
Complete keuken met kookeiland

Ziet u in eerste instantie enkel een kookeiland in deze keukenruimte? Als u nog eens kijkt ziet u het ineens, de witte hoge...

Lees verder
Binnenkijker
16 juli 2019
Tijdloze keuken in Excellent Wonen

Gegrepen door de op internet gevonden keukencreaties van SmartDesign Keukenstudio, besluit het in Noord-Holland wonende...

Lees verder
Binnenkijker
11 november 2018
Landelijke Houten Keuken

“Al pratend en tekenend ontstond dit bijzondere ontwerp dat aansluit bij de lifestyle van de opdrachtgever, bij hun manier...

Lees verder
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.