Matthias Kuyvenhoven

Keukenmonteur

Functie: Keukenmonteur

Woonplaats: Maassluis

Werkzaam sinds: April 2022

Goedendag, ik ben Matthias

en in april ben ik begonnen als keukenmonteur bij SmartDesign Keukenstudio.

In 2016 heb ik de opleiding allround ondernemer afgerond en daarvoor heb ik ook de opleiding tot meubelmaker gedaan op het HMC in Rotterdam. Sindsdien ben ik op zoek geweest naar wat nu echt bij mij past. Tot ik bij Smartdesign Keukenstudio terecht kwam. Dat is toch fantastisch? Om hele mooie keukens te maken en top producten af te leveren, daar word ik dan ook echt blij van!

Mijn eigen keuken

Ik had nog niet zoveel weet van de verschillende keukens, voordat ik bij SmartDesign Keukenstudio kwam werken. Maar nu ik van die mooie keukens te weten kom en zie, weet ik wel wat ik mooi vind en graag zou willen hebben in de toekomst.

Mijn favoriete keukenapparaat

Mijn favoriete keukenapparaat is een Quooker, waar je zowel gekoeld, warm als kokend water uit krijgt. Het ijskoude water is heerlijk om te drinken en het kokende water maakt het koken en stuk gemakkelijker.

Mijn manieren om te ontspannen

Mijn manier om te ontspannen is om heerlijk met onze hond te wandelen in de natuur. Daarnaast hou ik er ook van om op het water te zijn en verschillende watersporten te doen. Op het strand kom ik dan ook helemaal tot rust.

Maak een afspraak