Stijnie Bakker

Keukenadviseur

Functie: Keukenadviseur

Werkzaam sinds: September 2021

Goedendag, ik ben Stijnie

In de zomer van 2021 heb ik mijn studie afgerond aan het HMC in Rotterdam. Tijdens deze studie heb ik twee keer stage gelopen bij SmartDesign. SmartDesign voelde als een familie voor mij. Toen ze mij vroegen na mijn studie er te komen werken als keukenontwerper hoefde ik daar niet lang over na te denken. Bij SmartDesign kan ik mij helemaal uitleven met de mooie producten die zij in hun assortiment hebben. Ik krijg hier de vrijheid om mijn creativiteit te gebruiken om mooie en vooral slimme ontwerpen te maken, met de allerlaatste technologie en trends die er op dit moment zijn.

Mijn eigen keuken

Thuis heb ik een ruime keuken die in directe verbinding staat met de grote eettafel. Het liefst sta ik met vrienden en familie in de keuken. Gezellig onder het koken kletsen met z’n allen dat maakt de keuken een fijne plek om te ontspannen.

Mijn favoriete keukenapparaat

Mijn favoriete keukenapparatuur is de oven omdat ik graag lekkere taarten bak. Om al deze zoetigheid te compenseren is een andere favoriet de stoomoven. Daarnaast vind ik de combinatiekraan met koud en gekookt water een must. Ik hou van een opgeruimd en ruim werkblad en zo min mogelijk losse apparatuur daarop.

Mijn manieren om te ontspannen

Mijn ontspanning haal ik uit: gezellig met vrienden en familie borrelen en eten in verschillende sfeervolle restaurants. Als het lekker weer is houd ik ervan om te wandelen op het strand.

Een afspraak bij Stijnie

Wilt u graag een afspraak maken met Stijnie zodat zij u kan helpen bij het ontwerpen van uw droomkeuken? Maak dan een afspraak via de site en vraag naar Stijnie.

Maak een afspraak
Artikelen geschreven door Stijnie Bakker
Inspiratie
15 november 2023
Een gezonde keuze begint in uw eigen keuken

Het maken van een gezonde keuze begint in uw eigen keuken. Van ontbijt tot lunch en diner, en zo nu en dan een…

Lees verder
Inspiratie
7 augustus 2023
Dit zijn de voordelen van een keuken tussen woonkamer en eetkamer

Voor u kunt gaan dromen over uw ideale keuken, is het belangrijk om de locatie in de huis te bepalen. Het meest voor de hand…

Lees verder
Inspiratie
27 september 2022
Solitaire de Waterbase

De Solitaire de Waterbase zorgt voor een transformatie in de keuken. De Waterbase heeft een vernuftige spoelbak waardoor…

Lees verder
Maak een afspraak