Amanda Herlaar

Aanschafadviseur keukens

Functie: Aanschafadviseur Keukens

Woonplaats: Maassluis

Werkzaam sinds: Mei 2024

Goedendag, ik ben Amanda

en van jongs af aan was ik al graag in de keuken bezig. Na mijn opleiding ben ik de horeca ingegaan als kok en ben ik doorgegroeid tot souschef. Na een tijdje besloot ik verder te kijken en kwam ik in de keukenbranche terecht.

Sinds 2018 help ik met veel plezier mijn klanten hun droomkeukens te realiseren. Door creatief om te gaan met de beschikbare ruimte en wensen van de klant, gecombineerd met mijn ervaring in de keuken, maak ik een passend ontwerp.

Mijn eigen keuken

Thuis heb ik een compacte keuken met een schiereiland. Dankzij een kookplaat met geïntegreerde afzuiging kunnen er glazen rekken boven mijn eiland hangen. Door het schiereiland centraal in de ruimte te plaatsen, heb ik meer opbergruimte gecreëerd.

Mijn favoriete keukenapparaat

Ik ben dol op al mijn keukenapparatuur, maar mijn favoriet is mijn vaatwasser met Zeolith-droogsysteem. Hierdoor komt mijn vaat altijd droog en glanzend uit de vaatwasser.

Mijn manieren om te ontspannen

In mijn vrije tijd ben ik graag in de keuken met mijn kinderen. Samen koken en bakken is zowel leuk als leerzaam. Daarnaast ga ik graag op stap met mijn gezin en besteed ik veel tijd buiten.

Maak een afspraak