Robert van Oorschot

Werkvoorbereider

Functie: Werkvoorbereider

Woonplaats: Oostvoorne

Werkzaam sinds: Maart 1990

Goedendag, ik ben Robert

Na mijn middelbare schoolopleiding, enige jaren militaire dienst en wat kortstondige baantjes ben ik in de keukenwereld terecht gekomen. De eerst jaren heb ik meegedraaid in het montageteam, sinds eind jaren 90 vervul ik mijn functie als orderverwerker in de binnendienst.

Werkvoorbereider
In mijn functie als werkvoorbereider regel ik, na het bestellen van de keuken, het verdere reilen en zeilen. In overleg met de klant wordt de levering en montage van de keuken ingepland. In het aanlooptraject betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor een complete keuken die tijdig gereed staat in het magazijn, zodat de keuken inderdaad op afgesproken datum wordt afgeleverd. Daarvoor stuur ik diverse medewerkers aan om alle werkzaamheden uit te voeren. Na het plaatsen van een keuken kan het zijn dat er nog zaken worden afgehandeld, ook deze pak ik op en zorg dat de klant naar volle tevredenheid kan genieten van zijn keuken.

Mijn eigen keuken

Zelf heb ik thuis een eiken gefineerde Keller keuken met zwart granieten blad. Deze heeft een warme uitstraling en past goed in onze jaren 30 woning.

Wat eten betreft heb ik een veelzijdige smaak. Doorgaans gaat een Hollandse pot met suddervlees er altijd goed in. Van tijd tot tijd probeer ik ook nog wel eens mijn kookkunsten uit, echter heb ik hier helaas minder tijd voor dan ik graag zou willen.

Mijn momenten om te ontspannen

In mijn vrije tijd ben in meestal in en om het huis te vinden. In 2015 hebben wij een oud huisje gekocht waar het nodige aan moest gebeuren. We wonen in een natuurrijk gebied, dus als er gelegenheid is, is het altijd lekker om met het gezin een wandeltocht door het nabij gelegen bos en duin te maken.

Artikelen geschreven door Robert van Oorschot
Inspiratie
19 oktober 2021
Ontdek hoe multi-toepasbaar een keukenmeubel is

De meest waanzinnige huizen komen voorbij als u bijvoorbeeld op Pinterest of Instagram rondkijkt. De gemene deler van deze…

Lees verder
Inspiratie
14 januari 2021
Siemens glassdraftAir

De Siemens glassdraftAir is een stijlvolle verrijking van uw keuken. Een slimme afzuigoplossing die naadloze aansluiting…

Lees verder
Inspiratie
15 juli 2015
De groene keuken

Bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Heeft u dan wel eens nagedacht over een groene keuken? De voordelen…

Lees verder
Maak een afspraak