Rajender Soekhlal

Keukenmonteur

Functie: Keukenmonteur

Werkzaam sinds: Juli 2018

Goedendag, ik ben Rajender

en ik werk sinds de zomer van 2018 als keukenmonteur bij SmartDesign Keukenstudio.

Omdat mijn vorige baan mij niet de voldoening gaf waarnaar ik op zoek was, ben ik de opleiding tot meubelmaker gaan volgen aan het HMC in Rotterdam. Daarna ben ik bij dit mooie bedrijf komen werken. Werken met je handen om vervolgens een goed en mooi product neer te zetten waar mensen blij van worden, daar word ík weer blij van.

Mijn eigen keuken

Zelf ben ik veel in de keuken te vinden. Koken is al van jongs af een favoriete bezigheid voor mij. Door mijn deels Surinaams-Hindoestaanse achtergrond heb ik een brede basis voor wat betreft smaak en diversiteit. Mijn Nederlandse roots zorgt er voor dat ik ook graag een AVG'tje op tafel zet.

Mijn manieren om te ontspannen

Naast koken zijn lezen en muziek voor mij dé manieren om te ontspannen. Literatuur en filosofie zorgen continu voor nieuwe en frisse inzichten. Terwijl de muziek mij helemaal mee kan nemen naar onbekende werelden. Van rock-'n'-roll tot jazz en alles daar tussen.

Een mooie keuken neerzetten waar mensen blij van worden, daar word ík weer blij van!

Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.