Petra Vermeij

Opdrachtafwikkelaar

Functie: Opdrachtafwikkelaar

Woonplaats: Maassluis

Werkzaam sinds: September 2019

Goedendag, ik ben Petra

en ik werk al een kleine 30 jaar in het keukenvak en ben er nog altijd verliefd op. Ooit bij toeval begonnen in verkoop, dat was leuk en leerzaam, maar de ‘achterhoede’ past me veel beter. Ik houd ervan om alles netjes te maken en te zorgen dat de keuken klopt - administratief en technisch - en dat hij probleemloos gemonteerd kan worden bij een blije klant.

Ik ben geboren en getogen in Maassluis en woon sinds kort pal aan de Nieuwe Waterweg (Het Scheur voor echte Maassluizers). Samen met mijn man, rooie kater en kado-zoon ben ik helemaal happy op deze prachtige plek.

Mijn eigen keuken

Mijn eigen keuken is mat-zwart en deels greeploos. Het heeft een wand met 6 hoge kasten met apparatuur en lekker veel bergruimte, en een groot kook-/spoeleiland met een 4 mm dun massief RVS werkblad en een 10 cm dik Dekton barblad met lekkere krukken. Klinkt heel strak, en dat is het ook, maar door kleur en materiaalgebruik er omheen is het super gezellig geworden. Ik kan mijn geluk niet op!

Mijn favoriete keukenapparaat

Ik ben heel blij met mijn stoomovens en Quooker Flex, maar de inductiekookplaat met downdraft is absoluut favoriet. Op deze kookplaat kan ik even goed wokken als op mijn oude wokbrander en dankzij de downdraft echt geen luchtjes in huis. Werkt beter dan ik ooit had durven dromen, onze downdraft is echt een verademing.

Mijn manieren om te ontspannen

Ik ben een creatief mens en heb dus altijd iets “te klooien”. Van lekker koken tot armbandjes maken en alles wat er tussen zit. En ons gezellige balkon met veel groen en mijn pluktuintje is hemels, we zitten er graag tot laat in de avond. Genieten van de wolken, de schepen en de elke dag geweldige zonsondergang, ik word er altijd weer blij van. Een lekker lounge muziekje op de achtergrond, kaarsjes aan en onze lieve boerderijkat op schoot … beter wordt het niet!

Artikelen geschreven door Petra Vermeij
Inspiratie
9 mei 2016
Gouden keukentips

Enig idee waar wij Nederlanders vaak voor kiezen bij de aanschaf van een nieuwe keuken? Juist! Een hoogglans witte keuken en…

Lees verder
Maak een afspraak