Olaf Blom

Keukenontwerper

Functie: Keukenontwerper

Woonplaats: Rotterdam

Werkzaam sinds: December 2014

Goedendag, ik ben Olaf

en ik ben al meer dan 20 jaar actief in de keukenbranche. Op de montage en planning na heb ik mij alle facetten binnen het keukenvak eigen gemaakt.

Keukenontwerper
Het ontwerpen van een mooie keuken vind ik iedere keer weer een uitdaging, omdat het niet alleen mooi maar ook praktisch en betaalbaar moet zijn. Als dit samenkomt krijg ik dat voldane gevoel waar je het als keukenadviseur allemaal voor doet.

Mijn eigen keuken

Mijn keuken is niet erg groot maar wel praktisch. Ik heb een eenvoudig keukenfront met een granieten werkblad en de apparatuur is van Siemens. Omdat ik zelf graag kook heb ik ervoor gekozen om mijn keuken pragmatisch en functioneel in te richten. Zo heb ik relatief veel werkblad om lekker te kunnen kokkerellen en daarnaast heb ik makkelijk schoon te maken materialen.

Zonder uit het oog te verliezen dat een keuken ook móói moet zijn. In een sfeervolle keuken is koken ook meteen een sociale aangelegenheid, mijn kinderen helpen graag mee. Wel zo gezellig!
Mijn favoriete en meestgebruikte apparaat is de stoomoven. De stoomoven wordt iedere dag ingezet want dat kookt gemakkelijk, lekker en gezond.

Mijn favoriete maaltijd

Uiteraard de Indische keuken! Misschien moet ik uiteraard toelichten, ik heb namelijk Indische roots en ben fan van deze veelzijdige keuken. Naast Indisch vind ik het ook erg leuk om Italiaanse gerechten te koken.

Artikelen geschreven door Olaf Blom
Inspiratie
25 januari 2021
Pocket deuren

Pocket deuren voor in uw keuken? Het oogt niet alleen opgeruimd, maar het voelt ook als een sfeervolle en complete...

Lees verder
Binnenkijker
8 oktober 2020
Grote leefkeuken

De eigenaren wilden een houten keuken met aandacht voor ergonomie. De keuken is zo ontworpen dat het lijkt of ze er altijd...

Lees verder
Binnenkijker
25 mei 2020
Moderne zwarte keuken

Een verfijnd lijnenspel brengt rust in deze moderne zwarte keuken. Deze greeploze keuken straalt eenvoud uit. Een typische...

Lees verder
Maak een afspraak