Olaf Blom

Keukenontwerper

Functie: Keukenontwerper

Woonplaats: Rotterdam

Werkzaam sinds: December 2014

Goedendag, ik ben Olaf

en ik ben al meer dan 20 jaar actief in de keukenbranche. Op de montage en planning na heb ik mij alle facetten binnen het keukenvak eigen gemaakt.

Keukenontwerper
Het ontwerpen van een mooie keuken vind ik iedere keer weer een uitdaging, omdat het niet alleen mooi maar ook praktisch en betaalbaar moet zijn. Als dit samenkomt krijg ik dat voldane gevoel waar je het als keukenadviseur allemaal voor doet.

Mijn eigen keuken

Mijn keuken is niet erg groot maar wel praktisch. Ik heb een eenvoudig keukenfront met een granieten werkblad en de apparatuur is van Siemens. Omdat ik zelf graag kook heb ik ervoor gekozen om mijn keuken pragmatisch en functioneel in te richten. Zo heb ik relatief veel werkblad om lekker te kunnen kokkerellen en daarnaast heb ik makkelijk schoon te maken materialen.

Zonder uit het oog te verliezen dat een keuken ook móói moet zijn. In een sfeervolle keuken is koken ook meteen een sociale aangelegenheid, mijn kinderen helpen graag mee. Wel zo gezellig!
Mijn favoriete en meestgebruikte apparaat is de stoomoven. De stoomoven wordt iedere dag ingezet want dat kookt gemakkelijk, lekker en gezond.

Mijn favoriete maaltijd

Uiteraard de Indische keuken! Misschien moet ik uiteraard toelichten, ik heb namelijk Indische roots en ben fan van deze veelzijdige keuken. Naast Indisch vind ik het ook erg leuk om Italiaanse gerechten te koken.

Artikelen geschreven door Olaf Blom
Binnenkijker
28 november 2022
Antraciet keuken

Deze compacte antraciet keuken laat zien dat de grootte van de ruimte niets zegt over de verrassingselementen in een keuken.…

Lees verder
Inspiratie
24 januari 2022
THEWALL

Slim, smaakvol en spectaculair. THEWALL® is de nieuwste lancering van Dekker waar u niet omheen kunt. Wilt u een bijzondere…

Lees verder
Binnenkijker
22 november 2021
Rechte zwarte keuken

In dit huis heerst het open gevoel van een loft. Net als kunst zijn zwarte details een constante in de woning. Voor de…

Lees verder
Maak een afspraak