Nathalie van Vessem

Keukenontwerper

Functie: Keukenontwerper

Werkzaam sinds: September 2020

Goedendag, ik ben Nathalie

en na het behalen van mijn MTS-hout -en meubileringsdiploma ben ik 13 jaar werkzaam geweest in de keukenbranche als keukenadviseur waarbij ik het gehele traject van ontwerp tot oplevering verzorgde. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest buiten de keukenbranche ben ik sinds kort weer teruggekeerd in dit mooie vak.

Het is mijn passie om samen met een klant, na inventarisatie van wensen en maten, een mooi keukenontwerp te maken.

Mijn eigen keuken

In mijn jaren '30 appartement heb ik een greeploos keukeneiland. Vanachter het eiland heb ik aan beide zijden uitzicht naar buiten.

Aan het eiland is ook een zitgedeelte. Dit deel gebruik ik om te werken achter mijn laptop en te eten. Als ik aan het koken ben dan schuiven vrienden vaak gezellig aan en praten we onder het genot van een drankje terwijl ik de maaltijd bereid.

Mijn favoriete keukenapparaat

Mijn favoriete keukenapparaat is de vaatwasser. In een open keuken is het fijn als je de vuile vaat meteen kan opruimen. Tevens bespaart het mij tijd en wordt de vaat schoner als dat ik dit met de hand zou doen.

Mijn manieren om te ontspannen

Ik ga graag de natuur in. Bijvoorbeeld naar het strand, daar ontspan ik door te fietsen en te wandelen en terrasjes te pikken.

Maak een afspraak