Marit van Gilst

Junior keukenontwerper

Functie: Junior keukenontwerper

Woonplaats: Amsterdam

Werkzaam sinds: Februari 2021

Goedendag, ik ben Marit

en ik heb net de overstap gemaakt naar de keukenbranche. Na mijn HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik zeven jaar bij de GGZ gewerkt. Toch heeft de interieur/keukenbranche altijd naar mij gelonkt doordat ik daar thuis veel van meekreeg. Daardoor heb ik besloten om in de voetstappen van mijn vader te treden. Ik ga graag de uitdaging aan om voor iedere klant de keuken te ontwerpen die precies bij hen past.

Mijn eigen keuken

Wij hebben in 2018 een matzwarte Keller keuken met een grijs blad gekocht. Deze is in een parallel opstelling geplaatst. Hij is stijlvol, praktisch en past qua uitstraling precies bij de rest van ons huis. Door de matte afwerking zijn de afdrukken van de handjes van mijn zoontje niet zichtbaar.

Mijn favoriete keukenapparaat

Zwarte Quooker Flex

Dat is zonder twijfel de Quooker. Ik drink zo’n 2 liter thee op een dag en het is heerlijk om gewoon kokend water uit de kraan te halen. Daarnaast is het heel praktisch wanneer er een klein kind aanwezig is in het huishouden.

Mijn manier om te ontspannen

Mijn man en ik vinden het heerlijk om lekker en uitgebreid te koken en daar wijn bij uit te kiezen. Dit wordt dan gezellig samen met vrienden of familie genuttigd. Maar ook lekker met een boek op de bank vind ik erg ontspannend.

Maak een afspraak bij Marit

Wilt u graag uw keuken laten ontwerpen in samenwerking met Marit van Gilst? Maak een afspraak en vraag naar Marit.

Maak een afspraak
Maak een afspraak