Erik Visser

Verkoopbegeleider

Functie: Verkoopbegeleider

Werkzaam sinds: November 2017

Goedendag, Ik ben Erik

en sinds november 2017 mag ik onderdeel zijn van SmartDesign Keukenstudio. Uw keukenspecialist met een schitterende showroom waar alle nieuwste stijlen en keukenapparatuur op een professionele manier gepresenteerd worden.

Door mijn ervaring in de 5 sterren hotellerie en mijn achtergrond in de keukenbranche is het voor mij een enorme leuke en interessante uitdaging om u als waardevolle gast, door ons team met persoonlijke aandacht te verwelkomen.

Het is uitermate belangrijk dat wij met u een goede sfeer creëren waardoor de juiste keukenadviseur al uw specifieke wensen (uitstraling, functionaliteit maar ook dagelijks gebruik etc.) in kaart brengt zodat wij voor u uw droomkeuken ontwerpen. Dit schept hoge verwachtingen en het is mijn taak om het team aan te sturen om deze verwachtingen te overtreffen.

Mijn eigen keuken

In 2017 hebben wij een geheel nieuwe geplaatst. De keuken is strak, greeploos en is zoveel mogelijk in symmetrie uitgevoerd. Veel werkruimte en functionaliteit was bij ons een vereiste. Ondanks de beperkte ruimte zijn wij daar uitermate goed in geslaagd, waardoor wij een hele sfeervolle open woon/leefruimte hebben gekregen.

Mijn favoriete keukenapparaat

Mijn meest favoriete keukenapparaat is de inductie kookplaat. Wij hebben deze voor het eerst in onze keuken en wat is dat fantastisch eenvoudig en snel koken. Echt een aanrader voor iedereen.

Mijn moment van ontspanning

Mijn moment van ontspanning heb ik voor, tijdens en na het eten, met een lekker glaasje wijn en gezellig natafelen, vooral in de zomer, wanneer je lekker buiten kunt koken.

Maak een afspraak