Diana van Norden

Verkoopbegeleider

Functie: Verkoopbegeleider en gastvrouw

Woonplaats: Nieuwerkerk a/d IJssel

Werkzaam sinds: December 2020

Goedendag, ik ben Diana

en sinds december 2020 ben ik werkzaam bij SmartDesign Keukenstudio in de rol als verkoopbegeleider en gastvrouw. Ik begeleid en ondersteun de keukenadviseurs, zodat zij de volledige focus hebben om uw droomkeuken te realiseren. En neemt u contact met ons op of brengt u een bezoek aan het SmartDesign center? Dan heet u graag welkom in deze prachtige zaak.

Mijn eigen keuken

Mijn eigen keuken is ten opzichte van de woonkamer niet al te groot, maar praktisch is de keuken zeker. De keuken is zo ingericht dat er veel kastruimte tot mijn beschikking is. Ook heb ik alle ruimte om te koken want ik heb een groot granieten werkblad, wat ik ook erg fijn vind in het onderhoud.

Daarbij kook ik op gas en heb een prachtige RVS kookhoek met ver uit elkaar staande pitten zodat je met gemak drie grote pannen tegelijk kwijt kan. Voor mij geen overbodige luxe omdat ik het heerlijk vind om te koken voor vrienden en familie en dan vooral de Spaanse en Italiaanse keuken. Een ruim kooktoestel en een oven zijn voor mij een absolute must.

Ik het heerlijk vind om te koken voor vrienden en familie en dan vooral de Spaanse en Italiaanse keuken

Diana van Norden

Mijn manieren om te ontspannen

Ik woon alleen in een fijne woning met ruime tuin. De tuin heb ik onlangs helemaal opnieuw eigenhandig omgetoverd tot gezellige mediterrane tuin. Op zomerse dagen onder het genot van een goede wijn, lekkere hapjes en de zomerse klanken op achtergrond, geniet ik van de lange zomerse avonden.

Daarnaast pak ik graag een terrasje samen met mijn vriendinnen of mijn dochter. Ik houd van de zon en ga dan ook graag op zonvakantie, afgewisseld met een sportieve wintersportvakantie. Ook ben ik van tijd tot tijd op de golfbaan te vinden.
Verder ben ik altijd bezig met styling in en om het huis, mijn hoofd zit vol met ideeën!

Maak een afspraak