André van der Saag

Keukenadviseur

Functie: Keukenadviseur

Werkzaam sinds: April 2019

Goedendag, ik ben André

en ik ben vader van 3 geweldige kinderen. Met alles wat ik doe staat integriteit voorop. Voor mij persoonlijk is het waardevoller dan rijkdom en belangrijker dan comfort. Voor mij betekent dat ja zeggen tegen wat in mijn ogen juist en goed is, wat de gevolgen ook zijn.
Werken doe ik dan ook uitsluitend op basis van vertrouwen en ik ga voor het allerbeste resultaat voor mijn klanten, en daarmee dus ook voor mijn werkgever.

Mijn ouders hadden een grote interesse in kunst, cultuur en architectuur. Dat heeft daardoor ook mijn interesse gewekt.

Na mijn diplomering aan de M.T.S. als interieur adviseur was de zorg voor mijn kind belangrijk. Het was 1994 toen ik ben gaan werken voor één van de meest innovatie keukenzaken van Nederland. Al snel adviseerde ik klanten ook op het gebied van bouwkundige zaken, maakte ik lichtplannen en ontwierp ik badkamers en interieurs. “Kan niet, bestaat niet”. Ik onderzoek altijd graag wat er wel mogelijk is.

Mijn doel is om de wereld een beetje mooier te maken. En dat mooier maken begint thuis. Ik wil een plek voor mensen creëren waar ze graag vertoeven en volledig tot rust kunnen komen.

Mijn ontwerpstijl

Mijn stijl is vooral tijdloos en het lijnenspel moet altijd kloppen. Het liefst blijf ik tijdens het gehele proces betrokken. In mijn ogen horen keuken en interieur naadloos op elkaar aan te sluiten. Het één moet het ander niet overschaduwen, maar juist versterken en daar waar mogelijk aanvullen.

Mijn stijl is vooral tijdloos en het lijnenspel moet altijd kloppen

André van der Saag

Mijn manieren om te ontspannen

In mijn vrije tijd beweeg ik regelmatig en leef gezond. Lekker eten hoort daarbij. Mijn keuken voldoet nog prima - zeker wat betreft het design - en ik vertoef er graag met vrienden en familie. Wel wil ik graag mijn oven inwisselen voor een stoom- en bakoven.

Mijn hobby’s zijn o.a. meubels ontwerpen en interieurontwerpen maken. Sport is voor mij een uitlaatklep om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
Ooit ben ik met vechtsporten begonnen om mijzelf weerbaar te maken tegen pestkoppen. In 2014 besloot ik (na 13 jaar niet getraind te hebben) wedstrijdervaring te willen op doen. Het resulteerde 3 jaar later in 2 zilveren medailles op een Wereldkampioenschap. Het bewijs is geleverd.. waar een wil is, is een weg!

Ik hoop dat u mij zo alvast een beetje beter heeft leren kennen en ik help u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken!

Maak een afspraak met André

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.