Fenix keuken mat zwart

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
26 mei 2021 | Aangepast op: 26 mei 2021
Fenix Keuken Mat Zwart

Een fenix keuken mat zwart uitgevoerd in next125, ontworpen door SmartDesign. Het resultaat? Een stijlvolle zwarte keuken die gezien mag worden. Door de repeterende kastmaten en het natuurstenen werkblad is de keuken in balans met de rest van de ruimte.

Fenix keuken mat zwart

De hoge kastenwand lijkt verzonken in de muur te liggen door de standbouw die om de kasten is gerealiseerd. Dit zorgt direct voor meer eenheid en rust in de ruimte. De opengewerkte nis biedt plek voor de benodigde keukenmachines en een Nespresso koffiezetapparaat. Maar ook de inbouw apparatuur heeft een (on)zichtbare plek ingenomen. Er is namelijk een grote koelkast met perfectfresh zone (301L) opgenomen. Daarnaast zijn er een tweetal ovens en een warmhoudlade verwerkt in de kastenwand.

En dan het robuuste keukeneiland met kook- en spoelzone. Een prachtig gepolijst natuurstenen keukenblad zorgt voor een glanzend contrast met het matzwarte fenix keukenfront. De Miele kookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging zorgt ervoor dat de keuken er open en ruimtelijk uit ziet. De kokendwaterkraan van Quooker maakt deze greeploze keuken compleet en is hiermee van alle gemakken voorzien.

Verzonken Kastenwand
Miele Twoinone
Onyxzwarte Keuken

Samenstelling van de keuken

Deze fenix keuken mat zwart van next125 bestaat uit de volgende items:

KEUKENFRONTEN: next125 NX240, fenix onyxzwart softmat AFP

APPARATUUR: Koelkast (301L), vaatwasser, multifunctionele oven met magnetronfunctie, multifunctionele oven, warmhoudlade, vaatwasser en inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem van Miele en kokendwaterkraan en zeeppomp van Quooker.

KEUKENBLAD: Graniet Evora 20 mm, Dark Pearl gepolijst.

KEUKENONTWERP: Coen van Gilst, SmartDesign Keukenstudio

Bent u geïnspireerd geraakt door deze keuken?

Wilt u graag keukeninspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en spreekt deze keuken u aan? Of wordt u vooral enthousiast van het keukenontwerp en past dit ook perfect in uw keukenruimte? Maak een afspraak via de website en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Uw wensen gecombineerd met onze expertise en creatieve vermogen zorgen ervoor dat u binnenkort geniet van uw nieuwe keuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Graniet Evora Dark Pearl

Laat u inspireren door andere binnenkijkers:

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak