Zwarte keuken met Dekton trilium

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
30 maart 2021 | Aangepast op: 31 maart 2021

Deze zwarte keuken met Dekton trilium keukenblad past perfect bij de rest van het interieur. Een geslaagde mix waarin woonkamer en keuken samenkomen. Een matzwarte keuken met Dekton keukenblad en voorzien van alle luxe keukenapparatuur. Het prachtige behang geeft de keuken een sprookjesachtige uitstraling.

Zwarte keuken met Dekton trilium

Het uitgesproken keukenblad is van Dekton. De kleurenmix van deze uitvoering - tritium - heeft als inspiratiebron vulkaansteen gecombineerd met zwarte en grijze streken. Bijzonder is dat 80% van dit blad is vervaardigd van hergebruikt materiaal. Daarmee is het de eerste ecologische kleur van Dekton.

De hoge kastenwand biedt plek voor een groot deel van alle keukenapparatuur. De nis zorgt voor een mooie onderbreking in de massieve wand en is ideaal voor het plaatsen van een koffiezetapparaat of een decoratieve eyecatcher.

Doordat het keukeneiland is verdiept wordt er een gezellig zitje aan de bar gecreëerd. De ondiepe kasten daarnaast zijn een handige opbergruimte voor spullen die de bewoners niet altijd nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes of een keukenmachine.

Samenstelling van de keuken

Deze zwarte keuken met Dekton trilium bestaat uit de volgende items:

KEUKENFRONTEN: SmartSelect UMA Uni Matt, Onyxzwart mat.

APPARATUUR: Koelkast (310L), vaatwasser, multifunctionele oven met stoomfunctie, warmhoudlade en inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem van AEG, Wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones van Miele en de Titanium kokendwaterkraan van Selsiuz.

KEUKENBLAD: Dekton 8 mm, Trilium Satin.

KEUKENONTWERP: Coen van Gilst, SmartDesign Keukenstudio

Bent u geïnspireerd geraakt door deze keuken?

Wilt u graag keukeninspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en spreekt deze keuken u aan? Of wordt u vooral enthousiast van het keukenontwerp en past dit ook perfect in uw keukenruimte? Maak een afspraak via de website en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Uw wensen gecombineerd met onze expertise en creatieve vermogen zorgen ervoor dat u binnenkort geniet van uw nieuwe keuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag

Bekijk een aantal andere binnenkijkers:

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak