Chique notenhouten keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
22 maart 2023 | Aangepast op: 22 maart 2023

Deze chique notenhouten keuken is een voortreffelijk voorbeeld waarin terug te zien is, dat de keuken een volwaardig onderdeel van de leefruimte is geworden. Op smaakvolle wijze is de keuken geïntegreerd in de woonkamer. Dat zit ‘m bijvoorbeeld in het wandmeubel dat is doorgetrokken waardoor er een plek is gecreëerd voor het koffiezetapparaat, maar ook voor sfeervolle accessoires.

Meer maatwerk keukens bekijken?
Chique keuken

Notenhouten keuken in de mix met brons

De handgemaakte notenhouten keuken wordt smaakvol afgewisseld met het handgemaakte bronskleurige keukenfront. Vrijwel de hele keuken is greeploos uitgevoerd voor een moderne look. Voor de zwaardere apparatuurdeuren is er wel gekozen voor een robuuste handgreep. Functioneel en tegelijkertijd de knipoog in deze keuken. De ruw brons gepolijste grepen van Dauby, een sieraad voor deze notenhouten keuken.

Om de chique uitstraling van de keuken extra te benadrukken, is er gekozen voor metaaltegels tegen de achterwand. Een fijne onderbreking in deze strakke keuken en het sluit perfect aan bij de kleurstelling in de rest van de leefruimte.

Keuken in woonkamer
Metalen wandtegels

Wat maakt deze notenhout keuken zo slim en smaakvol?

Er zitten een aantal interessante kenmerken in deze keuken die we deels al hebben benoemd. Maar wat maakt deze keuken zo slim en smaakvol?

  • De keuze voor het opvallende notenhout in combinatie met het brons.
  • De verschillende texturen die terug te zien zijn; de houtnerf in de kastenwand, het gladde bronskleurige front, de metalen tegels tegen de muur en het stenen keukenblad.
  • De pantry / het wandmeubel dat doorloopt vanuit de keuken, de woonkamer in.
  • De Joca randafwerking in het keukenblad ter bescherming van de randen.
  • Het bargedeelte dat is gecreëerd aan het keukeneiland.
  • Het is gewaagd door de kleurstelling en dat vraagt lef. Van de klant en de keukenontwerper. Maar zie dan ook wat een prachtige en unieke keuken er wordt gerealiseerd.
Keuken met notenhout
Handgemaakte bronzen keuken

Samenstelling van deze keuken

Deze notenhouten keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfront: Maatwerk keuken, noten fineer en bronzen orbitaal metal deco gelakt
Keukenapparatuur: Combi-stoomoven, warmhoudlade, inbouwoven, wijnklimaatkast, koelkast en vaatwasser van Miele, inductiekookplaat met afzuigsysteem van Bora. Quooker messing patina kokendwaterkraan en gekleurde rvs vlakinbouw spoelbak.
Keukenblad: Keramiek, Mercury Velvet met Joca randafwerking
Keukenontwerp door: Coen van Gilst

Natuursteenlook keukenblad

Wilt u ook graag zo’n keuken van notenhout?

Wilt u ook uw droomkeuken realiseren met een keukenpartner die kritisch en creatief met u wil en kan meedenken? Zodat u ook zo’n bijzondere keuken mag verwelkomen in uw huis? Een keuken die volledig is afgestemd op uw wensen én verrijkt wordt met de expertise vanuit onze keukenontwerpers. Waardoor u meer keuken krijgt voor minder geld. Dat is SmartDesign. Slim en smaakvol.

Ontdek het zelf. Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis en laat u inspireren door onze voorbeeld keukens. Liever meteen een afspraak maken? Ook dat kan. Plan het gemakkelijk in via onze website, dan spreken we elkaar binnenkort.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Chique notenhout keuken

Laat u inspireren door andere binnenkijkers:

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak