Levertijd

De gemiddelde levertijd

De gemiddelde levertijd van een keuken ligt tussen de 10 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur en keukenblad.

Daarbij hangt de levertijd van de keuken ook af van het soort keuken dat u heeft gekocht. Is het een showroomkeuken dan is de levering zo spoedig mogelijk. Deze staat immers al bij ons in de showroom. Heeft u een exclusieve keuken uitgezocht, kan dit soms wat langer duren.

Keukenplanning

Daarom stellen we graag samen met u een strakke planning op. Die planning is nodig om de diverse leveranciers van de verschillende keukenonderdelen de mogelijkheid te geven om de door u gekozen onderdelen zo netjes mogelijk te leveren. Heeft u toch nog een vraag wat betreft de levertijd van een keuken, keukenblad of apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.