Levertijd

De gemiddelde levertijd

De gemiddelde levertijd van een keuken ligt tussen de 10 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur en keukenblad.

Daarbij hangt de levertijd van de keuken ook af van het soort keuken dat u heeft gekocht. Is het een showroomkeuken dan is de levering zo spoedig mogelijk. Deze staat immers al bij ons in de showroom. Heeft u een exclusieve keuken uitgezocht, kan dit soms wat langer duren.

Keukenplanning

Daarom stellen we graag samen met u een strakke planning op. Die planning is nodig om de diverse leveranciers van de verschillende keukenonderdelen de mogelijkheid te geven om de door u gekozen onderdelen zo netjes mogelijk te leveren. Heeft u toch nog een vraag wat betreft de levertijd van een keuken, keukenblad of apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak