Keuken renovatie

Kies voor keukenrenovatie door SmartDesign Keukenstudio

Keuken renovatie

Keuken Renovatie

Keuken renovatie om te genieten van een nieuwe keuken voor minder geld, in vergelijking tot een compleet nieuwe keuken? Laat uw keuken renoveren door de gespecialiseerde vakmannen van SmartDesign Keukenstudio.

Enkel keukenkasten, een keukenblad of de apparatuur. Of meteen uw complete keuken met nieuwe keukenapparatuur vervangen, zodat uw keuken weer up-to-date is. Als keukenrenovatie specialist adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Wie slim is kiest voor renoveren, de snelste en goedkoopste manier om uw droomkeuken te realiseren.

Uw keuken renoveren

Uw keuken renoveren vraagt enige voorbereiding. Heeft u duidelijk wat u precies wilt aanpakken? Gaat het om een gedateerd aanzicht maar is de basis van de keuken nog goed genoeg? Dan kan het renoveren van de keukenkasten goed genoeg zijn om uw keuken te laten matchen met uw wensen.

Werkwijze keukenrenovatie

Wat is de werkwijze van een keukenrenovatie? Renoveren van A tot Z. Het renoveren van een keuken is geen klus voor de doorsnee doe-het-zelver. Het is vakwerk voor een specialist die ervaring heeft op álle voorkomende gebieden, zoals: water, tegelwerk, gas en elektriciteit, maar ook van fronten, werkbladen en keukenapparatuur. Heeft u last van lades die niet meer lekker lopen, kapotte scharnieren, foliefronten die loslaten of verouderde keukenapparatuur? Laat uw keuken dan opknappen door SmartDesign Keukenstudio.

Afspraak maken voor keukenrenovatie?

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen dan direct uw wensen en voorkeuren door. U geeft de kaders aan en bepaalt zelf aan welke eisen, wensen en budget uw 'nieuwe' keuken moet voldoen.

U ontvangt een advies, gekoppeld aan een duidelijke offerte. De renovatie wordt uitgevoerd door vakkundige monteurs met veel ervaring op het gebied van renovatie. Zij nemen u het gehele renovatieproces en alle werkzaamheden die daarbij horen volledig uit handen; vanaf de eerste opmeting tot oplevering. Zo kunt u snel en zorgeloos genieten van uw nieuwe keuken!

Kom meer te weten en maak een afspraak
Keuken Renovatie

Bij het renoveren van uw keuken kunt u denken aan de volgende onderdelen:

  • keukendeuren
  • aanrechtbladen
  • keukenkasten
  • keukenlades
  • verlichting
  • handgrepen
  • elektriciteit
  • spoelunits
  • apparatuur

Meer weten over het renoveren van uw keuken?

Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies voor keukenrenovatie. Al onze specialisten hebben ruime ervaring met renovaties en direct toegang tot alle bekende merken. Voor fronten, werkbladen en voor apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak