Ontdek hoe multi-toepasbaar een keukenmeubel is

Geschreven door Robert van Oorschot in Inspiratie
19 oktober 2021 | Aangepast op: 11 januari 2022

Breng eenheid in het interieur

De meest waanzinnige huizen komen voorbij als u bijvoorbeeld op Pinterest of Instagram rondkijkt. De gemene deler van deze interieurs is de rust en eenheid die het uitstraalt. En dat komt omdat er wordt gekozen voor dezelfde materialen en kleuren die steeds opnieuw worden toegepast in iedere ruimte.

Keukenmeubel In Woonkamer

Vindt u het tijd om uw interieur een make-over te geven? En wilt u eenheid in het interieur creëren? Bereik dit eenvoudig met de multi-toepasbaarheid van een keukenmeubel. Voor veel keukenleveranciers is het namelijk een logische stap om ook kleinmeubelen te ontwerpen en maken. Ontdek hoe u een keukenmeubel op andere manieren kan toepassen.

Meer weten over interieuradvies?

Meubelen voor woonkamer én keuken

Heeft u gekozen voor een sfeervolle woonkeuken die direct grenst aan de woonkamer? Dan kan het erg mooi zijn de kasten in de woonkamer in dezelfde stijl te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een dressoir, een tv-kast maar ook vitrinekasten, open vakken kasten en andere kleinmeubelen. Bekijk een aantal voorbeelden zodat u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw woning krijgt.

Keukenmeubel Erker
Meubelen Voor Woonkamer Én Keuken

Een werkplek realiseren

Ook kan een keukenmeubel worden toegepast voor het maken van een werkplek. Van een eenvoudig bureau met kasten tot een compleet ingericht kantoor met hoge kastenwanden. Laat u inspireren door de mogelijkheden van de multi-toepasbaarheid van een keukenmeubel.

Maak een slimme bijkeuken, voorraadkamer of garderobekast in dezelfde stijl

Heeft u voldoende ruimte? Bespreek dan de mogelijkheden voor het realiseren van een bijkeuken of voorraadkamer bij de keuken. Structureel hebben we te weinig opbergruimte en wat is er dan fijner dan een bijkeuken of voorraadkamer waar u de voorraad en huishoudelijke apparaten kunt opruimen. Niet direct in het zicht, maar wel direct bij de hand. Ontdek een paar voorbeelden van de mogelijkheden.

Ook een garderobekast kan worden gemaakt met de toepassing van een keukenmeubel. De garderobekast wordt natuurlijk verrijkt met roedes, maar de rest van de garderobekast vindt u ook terug in uw keuken. De planken, laden en verlichting worden daar namelijk ook in toegepast. Het voordeel is de eenheid in uw interieur als u overal voor hetzelfde kastmateriaal kiest. Natuurlijk is dat geen verplichting. Doe vooral wat bij u past om van uw huis een thuis te maken.

Wilt u uw interieur veranderen?

Wilt u uw interieur veranderen en wilt u hier graag advies voor inwinnen? Een aantal van onze keukenontwerpers zijn ook interieuradviseur en helpen u graag bij het smaakvol inrichten van uw woning. Meer weten over interieuradvies? Of wilt u graag kennis met ons maken om te ontdekken of wij u kunnen helpen bij het slim inrichten van uw woning? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan het SmartDesign center.

Maak een afspraak
Robert van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak