Petra Holtkamp

Keuken- en interieurontwerpster

Functie: Keuken- en interieurontwerpster

Woonplaats: Brielle

Werkzaam sinds: Juni 2024

Goedendag, ik ben Petra

woonachtig in het pittoreske Brielle, en ik ben keuken- en interieurontwerper. Met 15 jaar ervaring in de interieurbranche werk ik vol passie aan het creëren van fijne sferen en het maken van een interieur dat klopt, met de keuken als uitgangspunt. Ik begeleid graag het hele proces, van ontwerp tot realisatie, passend bij uw wensen.

Mijn eigen keuken

Onze keuken is luxe en praktisch, met een stijlvol, stoer en Scandinavisch tintje. Het royale kookeiland, compleet met comfortabele barstoelen, is een gezellige plek waar onze dochter graag aanschuift tijdens het koken. Het koffiehoekje, gedecoreerd met een massief houten plankje en sfeervol strijklicht, maakt elk koffiemoment speciaal.

Mijn favoriete keukenapparaat

Mijn favoriete keukenapparaat is de Novy inductiekookplaat. Deze is niet alleen prachtig vormgegeven met een rookglas afwerking, maar biedt ook veel ruimte voor pannen en een grillpan. Het apparaat is makkelijk te bedienen en te reinigen – ik zou het iedereen aanbevelen.

Mijn moment van ontspanning

In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Of het nu gaat om fitness, yoga, hardlopen, tennis of tuinieren, ik ben altijd in beweging, vaak samen met mijn vriend of vriendinnen. Reizen geeft me veel energie; ik geniet van stedentrips en het ontdekken van nieuwe plekken en gerechten.

Ook cabaret en theater vind ik heerlijk; een avondje uit doet me altijd goed. Sinds twee jaar volg ik een cursus portretschilderen. Het is een fijne manier om te ontspannen en mijn creativiteit de vrije loop te laten. Het is vergelijkbaar met het ontwerpen van een keuken: we beginnen met een wit canvas en creëren samen iets moois.

Ik kijk ernaar uit om samen met u uw droomkeuken te mogen ontwerpen!

Maak een afspraak