Moderne keuken met serene uitstraling

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
24 juni 2024 | Aangepast op: 24 juni 2024

Eén blik op deze keuken onthult onmiddellijk de moderne en serene uitstraling van deze prachtige keuken in de uitvoering schelpenwit mat. De keuze voor een neutrale tint creëert een rustige basis, waardoor andere elementen in de keuken subtiel naar voren komen. Dit zijn bijvoorbeeld de geïntegreerde Quooker en spoelbak met zwarte finish, de Siemens inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en de multifunctionele zwarte oven en magnetron met touchControl bediening, tevens van Siemens. De greeploze fronten met Tip-On beslag zorgen voor een strak uiterlijk, wat bijdraagt aan de minimalistische esthetiek van de keuken.

Meer Maatwerk keukens bekijken?

Moderne keuken met serene uitstraling

De klant heeft gekozen voor een doorlopend, keramiek werkblad in een warme kleur. Het werkblad past hierdoor prachtig bij de houten vloer en creëert een ruimtelijk gevoel. Het duurzame materiaal van het werkblad is niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk, maar voegt ook een luxueus element toe aan de keuken. De strakke lijnen en de matte afwerking van het werkblad sluiten perfect aan bij de rest van het interieur.

Deze ogenschijnlijk eenvoudige keuken is slim ingericht met hoogwaardige keukenapparatuur. Zo is er LED-verlichting geïntegreerd en is er gekozen voor een Siemens inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem. Daarnaast is de keuken uitgerust met een multifunctionele oven en een volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens, evenals een hyperFresh koelkast die ervoor zorgt dat verse producten langer goed blijven. De Quooker PRO3 levert in een handomdraai koud, warm en kokend-water, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. De flexibele uittrekbare slang is ideaal voor grote spoelbakken zoals bij deze klant het geval is. Kortom, deze keuken is de ideale plek om te genieten van luxe en comfort tijdens het koken.

Wat geeft deze keuken zo’n serene uitstraling?

De keuken is voorzien van talloze unieke details en zachte, neutrale kleuren. Let bijvoorbeeld op de volgende kenmerken:

  • Het minimalistische ontwerp dat kalmte uitstraalt.
  • De greeploze, schelpenwit matte fronten.
  • De warme uitstraling van het keramiek werkblad dat doorloopt naar de wand.
  • De ingebouwde inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem.
  • De multifunctionele oven en magnetron met touchControl bediening.
  • De functionele Quooker PRO3 met zwarte finish die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden.

Samenstelling van deze keuken

Deze stijlvolle keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfronten:
SmartSelect UMA Uni Matt in Schelpenwit mat
Keukenapparatuur:
Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem, multifunctionele oven en magnetron, integreerbare vaatwasmachine en koelkast van Siemens en Quooker PRO3 in de uitvoering Black. Integreerbare vrieskast van Liebherr
Keukenblad:
Dekker keramiek Evora Ceramics in de kleur Bottega Caliza Honed
Keukenontwerp door:
Coen van Gilst

Wilt u ook graag zo’n serene keuken?

Bent u ook op zoek naar een moderne keuken met een serene uitstraling die zowel stijlvol als functioneel is? Bezoek dan ons SmartDesign center in Maassluis of plan eenvoudig een afspraak via onze website. Wij nemen graag de tijd om samen uw wensen door te nemen en uw droomkeuken te realiseren.

Met onze jarenlange ervaring en creativiteit ontwerpen wij bijzondere en slimme keukens. Mogen wij binnenkort uw nieuwe keuken ontwerpen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak