SmartDesign center

Voor een slim en smaakvol keukenontwerp

SmartDesign center

Ontdek het SmartDesign center in Maassluis. Vanuit hier laat SmartDesign Keukenstudio zien, wat het kan. Ons gedreven team streeft er dag in, dag uit naar om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dit doen we vanuit de ontwerp-gedachte: slim en smaakvol keukenontwerp.

Maak alvast een afspraak
Smardesign Center Maassluis

Keukenzaak in Maassluis

Het SmartDesign center ligt aan de Mozartlaan 334 in Maasluis, nabij Rotterdam. Hoe praktisch is het om uw auto op ons eigen parkeerterrein (gratis) te parkeren?

Dit is dé plek waar wij in alles met u meedenken om uw droomkeuken te realiseren. Denk dan uiteraard aan het totale proces van ontwerp tot montage. Dit verzorgen wij voor u. Maar ook geven wij - indien gewenst - advies aan uw (onder)aannemers zodat uw keuken zo doordacht mogelijk wordt opgeleverd. Denk aan advies m.b.t. stucwerk, standbouw, schilderwerk en verlichting.

Slimme en smaakvolle keukens

Vanuit ons gedachtegoed “slim en smaakvol ontwerp”, streven wij naar het opleveren van functionele, interessante en unieke keukens. Doordat wij op een doordachte wijze ontwerpen, krijgt u meer keuken voor minder geld. Dit klinkt ietwat cryptisch, maar dat is het zeker niet. Ontdek wat we hiermee bedoelen door een afspraak te maken in het SmartDesign center en we vertellen u er alles over. Wat wij doen is: met u meedenken om tot een slim en smaakvol keukenontwerp te komen.

Smartdesign Keukens

Eigen keukenadviseurs, -ontwerpers en monteurs

Kies voor zekerheid bij SmartDesign. Wilt u graag terecht bij een keukenspecialist die met eigen personeel werkt? Alles onder één dak. Onze eigen keukenadviseurs, -ontwerpers en monteurs zorgen er samen voor dat uw droomkeuken wordt gerealiseerd. Zowel de opdrachtafwikkeling, boekhouding, werkvoorbereiding en montageafdeling bevinden zich in het SmartDesign center. Zelfs het magazijn is hier. Zodat we alles kunnen zien en controleren, voordat het uw kant op komt. Zo zijn er slechts twee partijen die met uw keuken bezig zijn: Dat bent u en dat zijn wij.

Natuurlijk werken ook wij met ZZP’ers. Dit zijn enkel ervaren mensen met wie we al jarenlang samenwerken. Hiermee zijn ze een ware aanvulling op de bestaande ploeg. Zij gaan overigens altijd mee met medewerkers van onze vaste ploeg. We sturen geen zzp’er in z’n eentje bij u langs.

Breng een bezoek aan het SmartDesign center

Bent u aan het oriënteren naar een nieuwe keuken en wilt u graag een betrouwbare en vakkundige keukenspecialist? Van tijdloze tot trendsettende keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Breng een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis. Of maak direct een afspraak via de site zodat we onze onverdeelde aandacht voor u hebben. Samen gaan wij op slimme wijze aan de slag met uw smaakvolle keuken.

Ervaar het zelf!

Maak een afspraak

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak