Terug naar de natuur in deze vrijstaande woning

Geschreven door in Inspiratie
27 november 2023 | Aangepast op: 27 november 2023

Deze vrijstaande woning in de duinen van Rockanje is een uitstekend voorbeeld van hoe u de natuur in uw huis haalt. Er is grondig nagedacht over hoe kleur, materiaal en licht samenkomen. De natuurlijke lichtinval in de serre laat het interieur letterlijk stralen. De inrichting is modern met een industriële en landelijke touch. Het toevoegen van planten en bloemen zorgt voor een huiselijke sfeer en tegelijkertijd geeft het een chique uitstraling.

woning-rockanje-01
woning-rockanje-02

Interieur in balans

We zien een combinatie van belangrijke materialen als hout en metaal, waardoor de woning direct een natuurlijk karakter krijgt. Daarnaast is er gekozen voor opvallende kleurdetails in verschillende tinten oranje, een kleur die erg goed samengaat met hout. Dit zien we terug in de meubels, decoratie en ook de keuken. Door te spelen met kleur en materiaal raakt u nooit uitgekeken. De open keuken, die is verbonden met de serre, zorgt ervoor dat de gehele ruimte in evenwicht is. Het bargedeelte dat is gecreëerd aan het keukeneiland, maakt het vervolgens helemaal af.

woning-rockanje-03

Natuurlijke eiken keuken

Hout is een ontzettend breed inzetbaar materiaal. Het is geschikt voor zowel meubels, vloeren en keukenkasten. Zo is het keukenfront hier uitgevoerd in zacht eiken. Koken doet u op het composieten werkblad. Composiet is een variant op natuursteen en daarom een relatief sterk materiaal. Doordat de eigenschappen vergelijkbaar zijn, heeft het ook de luxe uitstraling van natuursteen. Het biedt daarnaast een erg mooi contrast met de eiken keukenkasten. De keuken is ook slim ingericht, zo bevat het geïntegreerde apparatuur en een multifunctionele Quooker COMBI+.

woning-rockanje-04

Deze vrijstaande woning biedt niet alleen een stijlvolle woonruimte, maar is ook een plek waarin ontspannen en genieten centraal staat. De knusse inrichting zorgt voor een uitnodigende en warme sfeer en roept een gevoel van thuiskomen op, wat tot in de puntjes is doordacht in samenwerking met Much Productions en Het Stylinghuys.

Fotografie: Emiel van Hoeven

woning-rockanje-08

Wilt u ook zo’n moderne keuken?

Bent u op zoek naar een slimme en smaakvolle keuken die voldoet aan al uw wensen? Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis om een kijkje te nemen of maak van te voren alvast een afspraak via onze website. Samen stellen we uw droomkeuken samen.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak