Keller New Country

Keuken in saliegroen

Keukenspecificaties

  • Fornuis met inductie kookplaat
  • Ingebouwde afzuigkap in schouw
  • Koelkast
  • Vaatwasser
  • Vriezer
  • Composiet aanrechtblad
  • Eenhendel keukenkraan
  • Spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 28.930,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Keuken in saliegroen

Ja, een keuken in het populaire saliegroen. Op deze pagina te bewonderen in de voorbeeld keukenopstelling van de Keller New Country. De traditionele kaderdeur met de t-vormige knoppen en grepen doen denken aan grootmoeders tijd, maar de luxe en het gemakt zorgt ervoor dat deze keuken helemaal van nu is.

Steeds vaker wordt er voor pasteltinten in het interieur gekozen. Nu kan dat ook in een uitgesproken en toch zachte saliegroen kleur in uw keuken. Deze keuken bestaat uit een eiken fineer en waarbij er is gekozen voor een kaderfront, wat de landelijke sfeer benadrukt. De antieke bronskleurige grepen zorgen voor een smaakvolle finishing touch.

Wilt u graag een saliegroene keuken die klopt tot in de details? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis en wij begeleiden u bij het proces om tot zo'n prachtige keuken te komen.

Keller Urban Nude

Werkblad: Composiet

Front: Houten front Bredevoort in structuurlak saliegroen en Fineer front Ribbonwood in puur eiken

Apparatuur: Uitgebreide set keukenapparatuur

Bijzonderheden: De prachtige saliegroene kleur contrasteert mooi met het lichte werkblad en de bronskleurige greepjes geven de keuken een landelijke en rijke uitstraling.

Saliegroene keuken
Keller New Country
Keller saliegroen
Saliegroen keuken keller
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Keller New Country keuken?
Maak een afspraak