Smaakvolle villakeuken

Geschreven door in Binnenkijker
20 september 2021 | Aangepast op: 21 september 2021

Deze smaakvolle villakeuken is het kloppend hart van het huis. Vanuit de entree stappen de bewoners een prachtige leefkeuken binnen. De keuze voor materialen sluit naadloos aan op de rest van het huis. Neutrale, zachte en natuurlijke tinten worden afgewisseld met zwart en dat zorgt voor een strakke en toch huiselijke uitstraling. Met recht een keuken waar je thuis komt.

Villakeuken

Villakeuken met bronzen achterwand

Door de standbouw die om de kastenwand van de keuken is verwerkt, oogt dit meteen als één geheel met de rest van de ruimte. De bronzen tegels in de achterwand trekken op stijlvolle wijze de aandacht. Dit in combinatie met de handgemaakte grepen, maakt de keuken uniek.

Het kookeiland is voorzien van een houten barblad, dat zorgt voor een speelse onderbreking van het keukenblad. Een functionele plek om barkrukken aan te schuiven en bijvoorbeeld te genieten van een hapje of drankje terwijl er gekookt wordt.

Smaakvolle Villakeuken
Handgemaakte Villakeuken
Maatwerk Woonkeuken
Handgemaakte Woonkeuken

Samenstelling van de villakeuken

Keukenfront: Maatwerk, gebeitst eiken fineer en voorzien van fijne groef.
Keukenapparatuur: Combi-stoomoven, Multifunctionele oven met magnetron- functie, Koelkast met perfectfresh zone, Diepvrieskast met varioroom, Wijnklimaatkast met verlichte koelzone, vaatwasser en Kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Miele en Quooker kraan met zeeppomp.
Keukenblad: Composietsteen, Evora Quartz Easy Rock Velvet.

Spreekt deze keuken u aan?

Slimme oplossingen, daar staan wij voor en beleven we plezier aan. Met een beetje extra vernuft ontwerpen wij meer keuken voor minder geld. En oogt het ook nog eens fraaier. Dat is SmartDesign. Slim en smaakvol. Wilt u meer weten?

Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center of maak direct een afspraak via de website en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Uw wensen gecombineerd met onze expertise en creatieve vermogen zorgen ervoor dat u binnenkort geniet van uw nieuwe keuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag

Copyright: The Art of Living, Hans Gorter
Gepubliceerd in editie 4-2021.

Laat u inspireren door andere binnenkijkers:

Villakeuken
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak