Keller Country Living

Landelijke boerenkeuken

Keukenspecificaties

  • Gaskookplaat
  • Stoomoven
  • Koel- en vriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Schouw afzuiging
  • Terrazzo aanrechtblad
  • Landelijke mengkraan
  • Keramische spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 21.499,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Keller Country Living Keuken

Zoekt u een landelijke boerenkeuken? Bekijk dan zeker de Keller Country Living keuken. Deze typische landelijke keuken is voorzien van alle details die u verwacht van een typische boerenkeuken. Deze Keller Firenze is uitgevoerd in de kleur mokka en bevat mooie details zoals geïntegreerde wijnrekken, ruime bovenkasten met glazen ruiten deuren en uiteraard een schouw voor de afzuiging.

De kunststof kaderfronten zijn afgewerkt met een stijlvolle deurknop. Ook de pilasters leggen het accent op deze landelijke Keller keuken. Het enigszins drukke Terrazzo keukenblad breekt de keuken en geeft die typische boerderijsfeer mee.

Deze landelijke stijl Keller keuken bevat alle nodige keukenapparatuur. Van oven tot vaatwasser. Opvallend is de keramische spoelbak die zo kenmerkend is voor een boerenkeuken.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw landelijke interieur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw Keller Country Living keuken.

Landelijke boerenkeuken

Werkblad: Terrazzo aanrechtblad in lichte uitvoering

Apparatuur: Complete set keukenapparatuur

Bijzonderheden:

Een landelijke stijl keuken compleet afgewerkt met tegeltjes en een terrazzo werkblad. Ook de opvallende keramische spoelbak en boerenkraan geven deze keuken die sfeervolle boeren uitstraling.

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Keller Country Living keuken?
Maak een afspraak