Historisch pand omgetoverd tot luxe appartementencomplex

Geschreven door in Inspiratie
7 november 2023 | Aangepast op: 7 november 2023

Hoe een historisch pand nieuw leven ingeblazen kan worden, bewijst dit schitterende appartement in Brielle. Het is één van de luxe appartementen van een oud schoolgebouw dat compleet is gerenoveerd. Door de hoge plafonds, grote ramen en houten balken is de constructie van het pand nog duidelijk te herkennen. Hierdoor krijgt het appartement een interessante mix van oud en nieuw.

appartement-brielle-02
appartement-brielle-03

Ruimtelijk design

Het interieur is een klasse apart. Door de hoge plafonds wordt direct een grote, open leefruimte gecreëerd. De warme, kleurrijke meubels zorgen ervoor dat het appartement een monumentale en natuurlijke sfeer ademt. Dit trekt zich ook door tot aan de keuken, welke onderdeel is van de gehele leefruimte. Deze moderne Keller keuken voldoet volledig aan de hedendaagse woonbehoeften. Dit is de plek waar u bij binnenkomst van uw huis, graag als eerste wilt zijn.

appartement-brielle-04

Robuuste keuken met een natuurlijk karakter

Wat direct opvalt is het gepolijste, keramieken keukenblad van Dekker Evora Ceramics. De bewoners wensten een uniek, rustig maar zeker geen saai interieur. De zichtbare adering in het werkblad zorgt voor een stoer en exclusief accent in de keuken. Het combineert perfect met het hout in het wandmeubel, wat tegelijk de plek is voor al uw keukenaccessoires. Door de warme houtsoort ook terug te laten komen in het rest van het interieur, omarmen we de natuur in de leefomgeving.

appartement-brielle-05

De keuken is geheel greeploos uitgevoerd in een ultra matte zwarte kleur. Daarnaast is het slim ingericht met onder andere een inductiekookplaat inclusief ingebouwde afzuiging, multifunctionele oven en integreerbare koelkast. Het matzwarte zien we niet alleen terug in het keukenfront, maar ook in de spoelbak en de Quooker COMBI+, tegenwoordig een onmisbaar element in uw keuken.

appartement-brielle-09

De combinatie van veel licht, hout en kleur in het gehele interieur zorgt voor een unieke leefomgeving met een mix van historische charme en modern comfort. Het hele appartement is hierdoor mooi in balans. In samenwerking met Much Productions, Het Stylinghuys en Erdesign is dit prachtige ontwerp tot stand gekomen.

Fotografie: Emiel van Hoeven

Wilt u ook zo’n luxe woonkeuken?

Bent u op zoek naar uw droomkeuken? Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis om een kijkje te nemen of maak van te voren alvast een afspraak via onze website. Onze keukenadviseurs staan voor u klaar.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak