Krijg AEG Keukenmachine cadeau t.w.v. €499,00

Geschreven op 11 april 2019 door Enno Grinn in Event

Koopt u in de periode van 1 april t/m 30 juni 2019 bij SmartDesign Keukenstudio een keuken met minimaal 5 AEG keukeninbouwapparaten? Dan krijgt u tijdens deze actieperiode de veelzijdige AEG Keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,00 van ons cadeau.

5 AEG keukeninbouwapparaten

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en valt u voor de veelzijdige apparatuur van AEG? Dan is dit nu het uitgelezen moment om over te gaan tot aankoop. De apparatuur voldoet aan de slimme technologieën van nu waardoor u zich als een ware chef-kok in uw eigen keuken waant. En als dank voor uw keuze krijgt u een zwarte AEG keukenmachine t.w.v. €499,00 cadeau.

Deelname en actievoorwaarden AEG actie

Wilt u graag gebruik maken van deze actie? Registreer uw aankoop dan via aeg.nl/acties. Upload de factuur of getekende orderbevestiging en doe dit op uiterlijk 31 juli 2019 om gebruik te maken van deze AEG actie.

Voor de voorwaarden van deze AEG actie verwijzen wij u naar aeg.nl/acties. Hier vindt u alle actievoorwaarden op een rij.

Meer weten over AEG?

Bekijk onze website als u meer wilt weten over het merk AEG. Uiteraard bent u ook van harte welkom in Maassluis waar één van onze keukenadviseurs u verder kan helpen.

Maak een afspraak
Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.