J.r. Cruden

4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis.
Nu weer op zoek gegaan naar een keuken. Bij 8 zaken geweest en uiteindelijk weer beland bij de keuken studio. Service, kwaliteit en professionaliteit gaf de doorslag. Je wordt goed geholpen en voelt je serieus genomen, al bij binnenkomst, kan je niet altijd zeggen bij sommige zaken. Uit eindelijk geslaagd voor een top keuken van Keller met de beste Miele apparaten! Precies wat wij wilden!

J.r. Cruden

Helaas heeft de klant geen foto’s van de keuken achtergelaten

Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.