Luxe keuken

Uw keuken op maat

Een luxe keuken die volledig voldoet aan al uw wensen? Ontdek de slimme en smaakvolle keukens van SmartDesign Keukenstudio.

Wilt u graag een keuken die past bij u? Volledig op maat gemaakt, samengesteld uit de beste materialen en voorzien van de beste keukenapparatuur? Én op een slimme manier ontworpen? Breng dan een bezoek aan SmartDesign Keukenstudio. Wij inventariseren uw wensen voor uw droomkeuken. Wat wilt u heel graag en wat wilt u absoluut niet meer in uw nieuwe keuken terugzien? Graag vertellen wij u meer over de luxe keuken en waar u bijvoorbeeld aan kunt denken bij het samenstellen van uw droomkeuken. Ontdek meer bijzondere en elegante keukens.

Bekijk luxe keukens Of maak een afspraak
Next125 Nx240

Luxe keukens met kookeiland

Een luxe keuken met kookeiland geeft een rijke en sfeervolle uitstraling aan uw huis. Een elegante woonkeuken met kookeiland is wellicht een optie die u graag openhoudt bij het ontwerpen van uw ideale keuken.

luxe-keuken-wit

Exclusieve keukenapparatuur

Wat is de beste keukenapparatuur voor uw keuken? Dat hangt helemaal af van uw kookwensen. SmartDesign Keukenstudio biedt alle topmerken aan op het gebied van keukenapparatuur. Zo wordt er gedacht aan de thee-liefhebbers. Waarschijnlijk is een kokend waterkraan waarschijnlijk iets voor u, denk aan de Quooker of Selsiuz kokend waterkraan. Bereidt u regelmatig gerechten met verse groenten? Denk dan aan een (combi/hogedruk) stoomoven en kies dan ook voor een warmhoudlade. Gemakkelijk om uw gerechten warm te houden, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden om te komen tot de gewenste keukenapparatuur voor uw luxe keuken.

Keller Evia

Luxe keukens op maat

Wilt u een unieke keuken? Kies dan voor een op maat gemaakte keuken. Het voordeel van een keuken op maat is dat u te maken heeft met zo min mogelijk concessies. Om u een aantal voorbeelden van luxe keukens op maat te geven, kunt u door onderstaande fotogalerij bladeren.

Wat kost een luxe keuken?

Wat een luxe keuken kost, hangt helemaal af van uw wensen. Kiest u voor een uitgebreide set aan apparatuur waardoor de keuken van alle gemakken is voorzien? Dan bepaald dit voor een groot deel de prijs. Ook is het type keukenblad dat uw voorkeur heeft, wellicht een blad dat een groot verschil maakt in de begroting. Een natuurstenen blad is bijvoorbeeld een stuk duurder dan een kunststof werkblad. Kortom: u maakt het zo duur als u zelf wilt. Bekijk onze showroomkeukens om een prijsindicatie te krijgen.

Luxe showroomkeukens

Wilt u graag luxe showroomkeukens bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze toonzaal in Maassluis - vlakbij Rotterdam - om onze elegante showroomkeukens te bewonderen en een indruk te krijgen van de mogelijkheden én de sfeer in onze keukenspeciaalzaak. Persoonlijk en eerlijk advies is ons motto. Bent u er bijna over uit? Dan vinden wij het namelijk belangrijk dat u er nog een nachtje over kunt slapen voordat u daadwerkelijk beslist. Op die manier willen wij een toegankelijke en betrouwbare adviseur zijn, speciaal voor u.

Luxe showroomkeukens Neem contact op
Luxe-Keuken

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak