Luxe keukens

Uw keuken op maat

Een luxe keuken die volledig voldoet aan al uw wensen? Voorzien van een prachtig keukenblad en uitgebreide keukenapparatuur?

De luxe keuken is tegenwoordig in steeds meer gevallen samengesteld uit duurzame materialen. Graag vertellen wij u meer over de luxe keuken en waar u bijvoorbeeld aan kunt denken bij het samenstellen van uw luxe droomkeuken. Benieuwd naar een aantal voorbeelden van onze luxe (showroom)keukens?

Luxe Keukens

Luxe keukens met kookeiland

Een luxe keuken met kookeiland geeft een rijke en sfeervolle uitstraling aan uw huis. Een luxe woonkeuken met kookeiland is wellicht een optie die u graag openhoudt bij het ontwerpen van uw luxe keuken.

Keukenapparatuur voor uw luxe keuken

Wat is de beste keukenapparatuur voor uw luxe keuken? Dat hangt helemaal af van uw kookwensen. SmartDesign Keukenstudio biedt alle topmerken op het gebied van keukenapparatuur. Bent u bijvoorbeeld een thee-liefhebber? Dan is een kokend waterkraan waarschijnlijk iets voor u, denk aan de Quooker of Selsiuz kokend waterkraan. Bereidt u regelmatig gerechten met verse groenten? Denk dan aan een (combi/hogedruk)stoomoven en kies dan ook voor een warmhoudlade. Gemakkelijk om uw gerechten warm te houden, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Dit zijn slechts een paar voorbeelden om te komen tot de gewenste keukenapparatuur voor uw luxe keuken.

Luxe keukens op maat

Wilt u echt een unieke keuken? Kies dan voor een luxe keuken op maat. Het voordeel van een keuken op maat is dat u te maken heeft met zo min mogelijk concessies. Om u een aantal voorbeelden van luxe keukens op maat te geven, kunt u door onderstaande fotogalerij bladeren. 

Wat kost een luxe keuken?

Wat een luxe keuken kost hangt helemaal af van uw wensen. Vaak is een luxe keuken voorzien van een uitgebreide set aan apparatuur waardoor de keuken van alle gemakken is voorzien. Ook is het type keukenblad dat uw voorkeur heeft wellicht een blad dat een groot verschil maakt in de begroting. Kortom: u maakt het zo duur als u zelf wilt. Bekijk onze showroomkeukens om een prijsindicatie te krijgen.

Luxe showroomkeukens

Wilt u graag luxe showroomkeukens bekijken? Dan nodigen wij u graag uit in onze toonzaal in Maassluis - vlakbij Rotterdam - om onze luxe showroomkeukens te bewonderen en een indruk te krijgen van de mogelijkheden én de sfeer in onze keukenspeciaalzaak. Persoonlijk en eerlijk advies is ons motto. Bent u er bijna over uit? Dan vinden wij het namelijk belangrijk dat u er nog een nachtje over kunt slapen voordat u daadwerkelijk beslist. Op die manier willen wij een toegankelijke en betrouwbare adviseur zijn, speciaal voor u.

Luxe showroomkeukens Neem contact op

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak