Massief houten keuken

De robuuste look van een massief houten keuken

Wilt u een echt stoere en robuuste keuken? Dan is de massief houten keuken echt iets voor u! Zo’n keuken geeft een warme en landelijke uitstraling aan uw keuken en interieur. Door het hout is elke keuken uniek. Een massief houten keuken wordt aan de hand van uw wensen door onze specialisten volledig met de hand gemaakt.

Massief houten showroomkeukens

Massief houten keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan massief houten showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal massief houten keukens op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar de prijzen van massief houten keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze massief houten keukencollectie of maak direct een afspraak.

Massief houten keuken als sfeermaker

Een massief houten keuken wordt vervaardigd uit eikenhout. Dit geeft de warme uitstraling aan uw keuken en interieur. Eikenhouten keukens worden door de specialisten SmartDesign Keukenstudio al jaren met de hand vervaardigd. Het verschil met een (massa)productiekeuken merkt u dan ook direct. De massief houten keuken heeft vele malen meer karakter dan de productiekeuken

Door de diverse afwerkingsmogelijkheden heeft u een ruime keuze in het samenstellen van de door u gewenste keuken. In het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis laten we u graag de mogelijkheden zien.

Heeft u zelf in een magazine, bij een kennis of op tv een massief houten keuken gezien en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in de ruimte waar uw keuken geplaatst moet worden? Wij helpen u graag met het creëren van uw droomkeuken.

Een massief houten keuken verouderd? Geen sprake van!

Door de nieuwste bewerkingen zijn de mogelijkheden voor een massief houten keuken eindeloos. SmartDesign Keukenstudio is altijd op zoek naar vernieuwende keukentrends. Zo combineren wij kennis en ervaring met de trends van nu.

De nieuwste keukenapparatuur van diverse merken kan prima in uw massief houten keuken worden ingebouwd. Van een moderne stoomoven tot aan een robuust fornuis.

Lastig om te kiezen voor een massief houten keuken?

Wij willen u graag verder helpen bij het maken van uw keuze, zodat u nog jaren plezier kan hebben van uw nieuwe massief houten keuken.

Massief houten keukens

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak