Massief houten keuken

Grote Houten Keuken

De robuuste look van een massief houten keuken

Wilt u een echt stoere en robuuste keuken? Dan is de massief houten keuken echt iets voor u! Zo’n keuken geeft een warme en landelijke uitstraling aan uw keuken en interieur. Door het hout is elke keuken uniek. Een massief houten keuken wordt aan de hand van uw wensen door onze specialisten volledig met de hand gemaakt.

Massief houten showroomkeukens

Massief houten keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan dergelijke showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In het SmartDesign center vindt u een aantal houten keukens op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar een indicatie van een maatwerk houten keuken? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze keukencollectie met voorbeelden, of maak direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Massief Houten Keuken

Massief houten keuken als sfeermaker

Een massief houten keuken wordt vervaardigd uit eikenhout. Dit geeft de warme uitstraling aan uw keuken en interieur. Eikenhouten keukens worden door de specialisten SmartDesign Keukenstudio al jaren met de hand vervaardigd. Het verschil met een (massa)productiekeuken merkt u dan ook direct.

Door de diverse afwerkingsmogelijkheden heeft u een ruime keuze in het samenstellen van de door u gewenste keuken. In het SmartDesign center Mozartlaan 334 in Maassluis, laten we u graag de mogelijkheden zien.

Heeft u in een magazine, bij een kennis of op tv een massief houten keuken gezien en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in de ruimte waar uw keuken geplaatst moet worden? Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van uw droomkeuken.

Massief Houten Keuken
Witte Keuken Met Kookeiland

Een massief houten keuken verouderd? Geen sprake van!

Door de nieuwste bewerkingen zijn de mogelijkheden voor dit type keuken eindeloos. SmartDesign Keukenstudio is altijd op zoek naar vernieuwende keukentrends. Zo combineren wij kennis en ervaring met de trends van nu.

De nieuwste keukenapparatuur van diverse merken kan prima in uw keuken worden ingebouwd. Van een moderne stoomoven tot aan een robuust fornuis.

Lastig om te kiezen voor een massief houten keuken?

Wij willen u graag verder helpen bij het maken van uw keuze, zodat u nog jaren plezier kan hebben van uw nieuwe massief houten keuken.

Massief houten keukens

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak