Keukenstudio Maassluis is SmartDesign Keukenstudio

Geschreven door André Sas in Inspiratie
28 oktober 2019 | Aangepast op: 19 december 2022
Keukenstudio Maassluis is SmartDesign Keukenstudio

Keukenstudio Maassluis heet voortaan SmartDesign Keukenstudio

Keukenstudio Maassluis verandert van naam. Voortaan gaan wij verder als SmartDesign Keukenstudio. Wilt u weten waarom en wat dit voor u betekent? Lees dan verder..

Waarom SmartDesign Keukenstudio?

SmartDesign staat voor ‘meer keuken voor minder geld’. In onze ontwerpen streven wij naar vernuftigheid. Om dit symbolisch te onderstrepen hebben wij de paperclip in onze huisstijl verwerkt. Slimme oplossingen aandragen die ogenschijnlijk eenvoudig lijken, alsof ze er altijd al waren.

Door de jaren heen hebben we ons continue ontwikkeld, met behulp van de wensen en vragen van onze klanten, de mogelijkheden die de merkleveranciers ons aanreiken en de nodige ervaring die wij als team samen hebben opgedaan. Om dit in een juiste boodschap uit te dragen hebben we besloten om onze naam daarop aan te passen, namelijk SmartDesign Keukenstudio met als credo “Slim in smaakvol ontwerp”.

Meer weten over ons?

Wat betekent dit voor u?

Voor u verandert er niets op het gebied van kwaliteit en service. We weten alleen beter uit te dragen waar wij voor staan, zodat u en wij vroegtijdig kunnen ontdekken of wij een match voor elkaar zijn.

Kom langs in ons SmartDesign center

Wilt u zich op een slimme en smaakvolle manier laten inspireren? Kom dan langs in ons SmartDesign center in Maassluis. Onze keukenadviseurs ontvangen u graag. Maak via de website een afspraak en wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat.

Maak een afspraak

Recent een keuken of opdracht bij ons geplaatst?

Heeft u recent een keuken of bestelling bij ons geplaatst? Zoals gezegd, er verandert niets aan ons team of de werkwijze die u van ons gewend bent. Het enige wat u wel zult zien is de nieuwe huisstijl waarmee wij communiceren. Waar u voorheen Keukenstudio Maassluis tegenkwam, staat nu SmartDesign Keukenstudio.

André Sas
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak