Zwarte Keuken

Geschreven door in Inspiratie
2 maart 2018 | Aangepast op: 15 juni 2022

De zwarte keuken is één van de keukentrends van dit moment. Twijfels om te kiezen voor een donkere in plaats van lichte keuken? Laat u inspireren door deze smaakvolle keukens..

Zwarte keuken voorbeelden

Direct naar zwarte keuken:

Zwarte keuken inspiratie

Voor deze zwarte keuken inspiratie pagina hebben wij een aantal keukens met toebehoren samengesteld zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden en trends. Wij laten graag veel voorbeelden zien zodat u aan de ontwerptafel een goed beeld heeft. Uiteindelijk stellen wij samen met u uw droomkeuken samen, speciaal voor u gemaakt zodat de keuken volledig past bij uw kookstijl- en voorkeuren. Doe ook keukenideeën op voor uw keuken via onze Pinterest pagina.

Zwarte keuken met betonblad

Kies voor een zwarte keuken met betonblad als u op zoek bent naar een industriële keuken. Een robuuste stoere keuken wordt gecreëerd met natuurlijke materialen zoals beton. Hoe mooi kan dat samengaan met een donkere keuken? Oordeel zelf.

Ga nog een stapje verder door te kiezen voor een betonlook keuken..

Betonlook Keuken

Zwarte keuken met houten blad

Wilt u het strakke eventueel matte zwart combineren met houtaccenten? Kies dan voor een zwarte keuken met houten keukenblad. De natuurlijke uitstraling van hout geeft de keuken een zachtere uitstraling.

Zwarte Keuken Met Houten Blad

Zwarte keuken met marmerlook blad

Een chique en moderne upgrade krijgt een donkere keuken direct met een marmer(look) keukenblad. Laat u inspireren door deze prachtige zwarte keuken met marmerlook keukenblad.

Ontdek meer over deze keuken
Keramiek Spectacle

Zwarte keuken landelijk

Een gezellige boerenkeuken in een sfeervolle tint? Ga voor een zwarte landelijke keuken. Door te kiezen voor kaderdeuren of bewerkte groeven in de kastdeuren bevindt u zich direct in een authentieke boerderij-keuken.

Zwarte Keuken Landelijk

Zwarte keuken met goud

Er is wel een tikkeltje lef voor nodig, maar dan heeft u een bijzondere keuken. Een donkere keuken met gouden keukendetails. Denk aan de Gouden Quooker, een limited edition die verkrijgbaar is bij SmartDesign Keukenstudio. Dit in combinatie met een goudkleurige spoelbak en goudkleurige handgreep op de Miele apparatuur, haalt u een echte eyecatcher in huis.

Gouden Keukendetails inspiratie

Zwarte keuken met wit blad

Een tijdloze donkere keuken met wit blad? De omgekeerde combinatie van de meest gekozen keuken, namelijk witte keukenkasten met een donker keukenblad. Durf te kiezen en ga voor een donkere keuken met een wit of licht blad. Ook kunt u ervoor kiezen om een zwarte keuken te combineren met een licht marmeren werkblad.

Meer weten over de toepassing van marmer in uw keuken?

Marmer keuken inspiratie

Zwarte spoelbak

Een andere keukentrend - naast de donkere keuken - is de zwarte spoelbak. Tegenwoordig is het niet meer beperkt tot RVS spoelbakken, er zijn verschillende kleuren spoelbakken verkrijgbaar. Denk aan een witte, goud- of bronskleurige of uiteraard een zwarte spoelbak.

Zwarte Spoelbak

Zwarte kraan keuken

Kiest u voor een zwarte spoelbak dan wilt u misschien ook graag voor een bijpassende kraan in uw keuken. Er zijn een aantal mengkranen of kokendwaterkranen verkrijgbaar in het zwart. Denk aan de donkerkleurige Quooker Fusion met bijpassende zeeppomp of de Selsiuz kokendwaterkraan.

Zwarte keuken inspiratie

Wilt u meer zwarte keuken inspiratie opdoen? Breng een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs om u te begeleiden in het samenstellen van uw droomkeuken!

Maak meteen een afspraak Vraag Gratis het Boek Vooraf aan
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak