Marmer keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Inspiratie
9 februari 2017 | Aangepast op: 17 december 2020

Marmer Keukens

Inspiratie voor marmer keukens opdoen? Hier vindt u een aantal voorbeelden van diverse soorten toegepast in een keuken. Dit materiaal in uw keuken geeft een luxueuze en rijke uitstraling. Het kan soms voelen als een gewaagde keuze, maar met een smaakvolle samenstelling van uw keuken kan het niet anders dan een prachtige keuken worden! Kies voor de bescheiden uitvoering van enkel een marmeren keukenblad. Of trek het door in een achterwand of bijvoorbeeld ook in de zijden van uw keukeneiland?

Voorbeeld Marmer keukens

Marmer keukenblad

Exclusieve Keuken Solid Kamado

Wilt u graag een marmer keukenblad? Een exclusief keukenblad van keramisch marmer is te bewonderen in onze toonzaal. In de toonzaal is het blad gepolijst, deze is overigens ook te verkrijgen in een matte uitvoering.

Zwart marmeren keukenblad

Zwart Marmeren Keukenblad

Durf te gaan voor een gewaagd zwart marmeren keukenblad. Door het natuurlijke dessin is heeft dit toch een rustige uitstraling maar zorgt wel voor een waar statement in uw huis. Nog een stapje verder? Kies dan niet alleen voor een zwart keukenblad in deze stijl, maar voor een complete marmer keuken.

Combineer marmer met elk materiaal

Het voordeel van marmer is dat het zo goed staat bij allerlei soorten materialen en afwerkingen, denk aan hout, hoogglans of mat. Maar ook past deze look goed bij praktisch elke kleur, ook messing- en goudtinten. De eerste associatie bij marmer is al snel dat het goed past bij een klassieke keuken, maar juist bij de trendy Scandinavische stijl keukens (licht, fris en clean) werkt het goed. Zo ook voor een donkere keuken. Aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden geven wij graag een aantal inspirerende voorbeelden hoe uw nieuwe droomkeuken eruit kan zien!

Bekijk voor meer inspiratie ook onze Pinterest pagina.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw marmer keuken

Wilt u graag meer informatie of heeft u genoeg ideeën opgedaan om uw keuken te laten ontwerpen door ons? Neem dan contact op.

Neem contact op
Luxe Marmer Keuken
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak