Marmer keuken

Geschreven op 9 februari 2017 door Coen van Gilst in Inspiratie

Marmer Keukens

Inspiratie voor Marmer Keukens? Hier vindt een aantal voorbeelden van diverse kleuren marmer toegepast in een keuken. Marmer in uw keuken geeft een luxueuze en rijke uitstraling in uw interieur. Hoe gewaagder, hoe beter vinden wij. Kies voor de eenvoudige uitvoering van enkel een marmeren keukenblad. Maar wat dacht u van een marmeren achterwand of het keukeneiland?

Marmer keukenblad

Zoekt u een marmer keukenblad? Een exclusief marmeren keukenblad van keramisch marmer is te bewonderen in onze toonzaal. In de toonzaal is het keramisch marmer gepolijst maar deze is ook te verkrijgen in een matte uitvoering.

Zwart marmeren keukenblad

Durf te gaan voor een gewaagd zwart marmeren keukenblad. Door het natuurlijke dessin is heeft dit toch een rustige uitstraling maar zorgt wel voor een waar statement in uw huis. Nog een stapje verder? Kies dan niet alleen voor een zwart marmeren keukenblad, maar voor een complete marmer keuken.

Combineer marmer met elk materiaal

Het voordeel van marmer is dat het zo goed staat bij allerlei soorten materialen en afwerkingen, denk aan hout, hoogglans of mat. Maar ook past marmer goed bij praktisch elke kleur. De eerste associatie bij marmer is al snel dat het goed past bij een klassieke keuken, maar juist bij de trendy Scandinavische stijl keukens (licht, fris en clean) werkt het goed. Zo ook voor een donkere keuken. Aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden geven wij graag een aantal inspirerende voorbeelden hoe uw nieuwe droomkeuken eruit kan zien!

Bekijk voor meer inspiratie ook onze Pinterest pagina

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak