Zwarte Keuken

Geschreven op 2 maart 2018 door Olaf Blom in Inspiratie

De zwarte keuken is één van de keukentrends van dit moment. Twijfels om te kiezen voor een donkere in plaats van lichte keuken? Laat u inspireren door deze zwarte keukens..

Zwarte keuken inspiratie

Voor deze zwarte keuken inspiratie pagina hebben wij een aantal keukens met toebehoren samengesteld zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden en trends. Wij laten graag veel voorbeelden zien zodat u aan de ontwerptafel een goed beeld heeft. Uiteindelijk stellen wij samen met u uw droomkeuken samen, speciaal voor u gemaakt zodat de keuken volledig past bij uw kookstijl- en voorkeuren.

Zwarte keuken met houten blad

Wilt u het strakke eventueel matte zwart combineren met houtaccenten? Kies dan voor een zwarte keuken met houten keukenblad. De natuurlijke uitstraling van hout geeft de keuken een zachtere uitstraling.

Zwarte keuken met betonblad

Kies voor een zwarte keuken met betonblad als u op zoek bent naar een industriële keuken. Een robuuste stoere keuken wordt gecreëerd met natuurlijke materialen zoals beton. Hoe mooi kan dat samengaan met een zwarte keuken? Oordeel zelf.

Ga nog een stapje verder door te kiezen voor een betonlook keuken..

Betonlook Keuken

Zwarte keuken landelijk

Een gezellige boerenkeuken in een sfeervolle tint? Ga voor een zwarte landelijke keuken. Door te kiezen voor kaderdeuren of bewerkte groeven in de kastdeuren bevindt u zich direct in een authentieke boerderij-keuken.

Zwarte keuken met goud

Er is wel een tikkeltje lef voor nodig, maar dan heeft u een bijzondere keuken. Een zwarte keuken met gouden keukendetails. Denk aan de Gouden Quooker, een limited edition die verkrijgbaar is bij SmartDesign Keukenstudio. Dit in combinatie met een goudkleurige spoelbak en goudkleurige handgreep op de Miele apparatuur, haalt u een echte eyecatcher in huis.

Gouden Keukendetails inspiratie

Zwarte keuken met wit blad

Een tijdloze donkere keuken met wit blad? De omgekeerde combinatie van de meest gekozen keuken, namelijk witte keukenkasten met een donker keukenblad. Durf te kiezen en ga voor een zwarte keuken met een wit of licht blad. Ook kunt u ervoor kiezen om een zwarte keuken te combineren met een licht marmeren werkblad.

Meer weten over de toepassing van marmer in uw keuken?

Marmer inspiratie

Zwarte spoelbak

Een andere keukentrend - naast de zwarte keuken - is de zwarte spoelbak. Tegenwoordig is het niet meer beperkt tot RVS spoelbakken, er zijn verschillende kleuren spoelbakken verkrijgbaar. Denk aan een witte, goud- of bronskleurige of uiteraard een zwarte spoelbak.

Zwarte kraan keuken

Kiest u voor een zwarte spoelbak dan kiest u misschien ook graag voor een zwarte kraan in uw keuken. Er zijn een aantal mengkranen of kokendwaterkranen verkrijgbaar in het zwart. Denk aan de zwarte Quooker Fusion met bijpassende zeeppomp of de zwarte Selsiuz kokendwaterkraan.

Zwarte keuken inspiratie

Wilt u meer zwarte keuken inspiratie opdoen? Breng een bezoek aan onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs om u te begeleiden in het samenstellen van uw droomkeuken!

Vraag Gratis het Boek Vooraf aan
Olaf Blom
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.