Witte keuken met kookeiland

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
7 juli 2020 | Aangepast op: 17 december 2020
Witte Keuken Met Keukeneiland

Een witte keuken met kookeiland en houten hoge kasten voor keukenapparatuur en de nodige opbergruimte. Deze stijlvolle keuken heeft geen standaardopstelling. Er is voor gekozen om een mooie entree in de woning te creëren, door direct de keuken in te wandelen. Door deze keukenopstelling is er een mooie plek voor de eettafel gecreëerd.

Witte keuken en houten kastenwand

Deze keuken verwelkomt de gasten op een stijlvolle manier. Bij binnenkomst is het een zoete inval. Het witte keukeneiland heeft een verlengd blad waardoor er direct plaats kan worden genomen op één van de barkrukken aan het eiland.

Het witte keukeneiland dat is voorzien van een spoel- en kookzone, heeft een mooie lengte waardoor de tussenruimte tussen de keuken en de woonkamer op een ideale manier wordt benut. Zo wordt er een smaakvolle verbinding gelegd met de eetkamer waar ruimte genoeg is voor een grote eettafel.

In het keukeneiland ligt een inductiekookplaat met werkbladafzuiging en de spoelzone is uitgerust met de onmisbare Quooker kraan.

Bekijk andere inspirerende binnenkijkers
Landelijke Keuken Met Wit Eiland

Houten kastenwand met standbouw

De houten kastenwand met standbouw zorgt ervoor dat de kasten verwerkt lijken in de muur. Dit geeft een strakke en elegante uitstraling aan de ruimte. De hoge houten kastenwand biedt voldoende mogelijkheden voor de Miele keukenapparatuur. Zo zijn de koffiemachine en ovens op gemakkelijke werkhoogte geplaatst. Naast het gemak, oogt dit ook fraai.

Miele Twoinone Kookplaat
Witte Keuken Met Keukeneiland

Samenstelling van de keuken

Deze witte keuken met kookeiland is als volgt samengesteld:

Keukenfront: SmartSelect UMA Uni Matt, Kristalwit mat (P092) met een kristalwitte greeplijst. Gecombineerd met houten Maatwerk keuken, type Kevin.

Keukenapparatuur: Miele inductiekookplaat met werkbladafzuiging, Miele wijnklimaatkast, Miele inbouwkoffieautomaat met Nespresso-systeem, Miele PureLine inbouwoven met magnetron, Siemens vrieskast, Siemens koelkast, Siemens vaatwasser, Quooker Fusion en Quooker zeeppomp.

Werkblad: Keramiek Evora Ceramics Belgique Honed zonder randafwerking, 60mm dik.

Wilt u ook een witte keuken met kookeiland?

Heeft u interesse in een dergelijke keuken zoals deze witte keuken meet kookeiland? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in via onze website. Wij nemen dan de tijd om uw wensen te inventariseren en te verrijken met het slimme keukenadvies van onze adviseur om tot uw smaakvolle droomkeuken te komen.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Witte Keuken Met Royaal Eiland
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak