Wit kookeiland

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
30 juni 2020 | Aangepast op: 17 december 2020
Wit Kookeiland

Een wit kookeiland uitgevoerd in een greeploos Fenix keukenfront. Fenix is een bijzonder materiaal. Het heeft namelijk een lage lichtreflectie waardoor de oppervlakte extreem mat is. Verder voelt het zacht aan en zijn vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar. Het witte kookeiland heeft een granieten keukenblad en wordt vergezelt door een hoge houten handgemaakte keukenwand met een speels opengewerkt vak.

Smaakvol wit keukeneiland

Een smaakvol wit keukeneiland met speels lijnenspel doordat de kasten, de laden afwisselen. De hoge kastenwand wordt bij het eiland betrokken doordat er is gekozen voor een wit opengewerkt vak. Dit witte element geeft een verrassende en frisse touch aan de houten kastenwand. Het smaakvolle witte keukeneiland bevat een inductiekookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging waardoor er geen afzuigsysteem in het zicht hangt. De bijpassende keukenplanken, voorzien van spots zorgen voor een goed verlichte kookzone en bieden ruimte voor handige keukentools en mooie accessoires.

Bekijk andere inspirerende binnenkijkers
Wit Kookeiland Met Zwart Blad
Wit Kookeiland

Originele handgemaakte kastenwand

Een originele handgemaakte kastenwand neemt plaats achter het witte kookeiland. Dit zorgt voor de ideale werk-driehoek in de keuken: De spoel- kook- en koelzone binnen handbereik. De kastenwand is optisch deels geïntegreerd in de muur middels standbouw. Ook is er een extra kast in de keukenruimte geplaatst voor extra opbergruimte, wel zo handig. In de kastenwand bevindt zich de Miele PureLine combi-stoomoven met daaronder de Miele warmhoudlade. En ook is er een hoge inbouwkoelkast en een separate inbouwvriezer in geplaatst.

wit kookeiland
Wit Keukeneiland

Samenstelling van de keuken

De samenstelling van de keuken is als volgt:

Keukenfront: Eiland in Maatwerk Felix Bianco Kos met fenix afwerking. Kastenwand in Maatwerk Stefan, eiken speciaal fineer, gebeitst in elephant grey en voorzien van 1 v-groef.

Keukenapparatuur: Siemens koelkast met vriesvak, Siemens vrieskast, Miele inductiekookplaat met afzuigsysteem, Siemens vaatwasser, Miele PureLine combi-stoomoven, Miele warmhoudlade, Quooker Flex en Quooker zeeppomp.

Werkblad: Evora Compact Granite in Dark Pearl Honed, zonder randafwerking, 60 mm dik.

Wilt u ook een wit kookeiland?

Wilt u ook graag een wit kookeiland in uw keuken en bent u benieuwd naar de ideale keukenopstelling voor uw keukenruimte? Maak een afspraak via onze website en één van onze keukenadviseurs adviseert u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle droomkeuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Keukenplanken

Bekijk een andere witte keuken met zwart blad.

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak